Tentang Saya

11/03/2015
Assalamualaikum,

Hi! Saya Nurulhuda Mohamad Kamil. Ummi kepada dua orang puteri yang lincah serta isteri kepada seorang suami yang soleh. Walaupun pernah berkecimpung dalam bidang Tenaga Pengajar di salah sebuah pasaraya terkemuka di Malaysia, suri rumah sepenuh masa tetap menjadi pilihan.

Sebenarnya, produk Shaklee ni telah lama saya kenali sejak dari zaman sekolah lagi. Pada waktu itu saya mengalami masalah rambut jadi saya cuba menggunakan shampoo Shaklee atas usulan dari mak saya juga.. tak konsisten susah nak nampak hasil. Lebih-lebih lagi remaja seperti saya ada je nak try produk lain akibat pengaruh iklan TV. 

Sebaik saya sudah berkahwin dan dikurniakan seorang cahaya mata, kakak ipar saya mengesyorkan set lengkap berpantang bagi orang yang menjalani pembedahan ternyata kesannya amat memberangsangkan. Rahim cepat mengecut dan luka pembedahan cepat sembuh, Alhamdulillah.

Saya baru sahaja mendaftar sebagai pengedar Shaklee dan ingin bergiat aktif secara online... alhamdulillah akhirnya saya jumpa juga sesuatu yang saya impikan selama ini "Buat Duit Dari Rumah". Mudah dan Senang. Tidak memerlukan modal yang banyak. Pembayaran ahli pula sekali seumur hidup. Mana nak cari kan???

Peluang seperti ini tidak akan saya lepaskan. Sama-samalah kita berkongsi ilmu dan meningkatkan pendapatan dengan berhikmah. Berkat dari usaha serta belajar dari mereka yang telah berjaya In Shaa Allah anda mampu mengejar impian dan cita-cita untuk menjadi jutawan di dunia dan di akhirat.

No comments:

Powered by Blogger.