Penafian

11/03/2015
Blog DBestUmmi ini dibangunkan untuk berkongsi maklumat mengenai Produk Kecantikan dan Kesihatan SHAKLEE disamping mempertengahkan cara-cara penjagaan dan pengasuhan bayi dan kanak-kanak. 

Saya menggunakan blog ini sebagai platform untuk menjalankan perniagaan secara online selaku Pengedar SHAKLEE yang sah. Maklumat yang disalurkan berdasarkan pada info yang telus dari SHAKLEE dengan bertujuan untuk menyampaikan maklumat yang tepat dan jelas kepada pengguna.

Produk SHAKLEE tiada unsur untuk merawat atau mengubati penyakit. Pengguna masih disarankan untuk membuat rawatan perubatan dari doktor pakar yang bertauliah. Apa yang kami cadangkan adalah makanan sampingan bagi mempertingkat tahap kesihatan dan memberi kesedaran kepada pengguna betapa pentingnya memelihara kesihatan.

Sudah jelas manusia hanya mampu berusaha untuk mempertingkatkan kualiti kesihatan dan kehidupan dan terbukti Allah jua yang menentukan dan menyembuhkan sesuatu penyakit dengan Izin-Nya.

Semoga apa yang saya utarakan diatas tidak meletakkan diri saya sebagai pakar perubatan atau pemakanan tetapi lebih kepada menyumbang kearah kehidupan yang lebih sihat kepada semua. In Shaa Allah...

No comments:

Powered by Blogger.