Set Vitamin Yang Selamat Dibawa Ketika Pulang Berhari Raya Di Kampung Halaman

7/15/2019
Set vitamin balik kampung ni mesti dimasukkan sekali dalam list dan make sure packing elok-elok dalam beg untuk dibawa pulang berhari raya di kampung halaman.


Never put it behind kata orang putih hihi. Ye la asal balik kampung macam-macam jenis ubat kita nak packing sekali antaranya panadol, minyak angin, pil chi ket teon dan vitamin ni pun kalau boleh masukkan la sekali dalam top list.


vitamin balik kampung, set vitamin shaklee untuk kecantikan, set produk shaklee untuk kolestrol, set vitamin shaklee, tips packing hand luggage, tips packing luggage, senarai barang balik raya, senarai barang balik kampung, senarai barang balik kampung raya, senarai barang untuk balik kampung, senarai barang bawa balik kampung, makanan hilangkan batuk, makanan hilangkan stress, makanan hilangkan sembelit, makanan hilangkan kolestrol, makanan hilangkan selsema, makanan hilang mengantuk, makanan hilangkan jerawat, pencuci muka untuk kulit berminyak, pencuci muka vitamin c, pencuci muka lelaki, sabun hilangkan daki, sabun hilangkan jerawat, sabun hilangkan gatal, sabun hilangkan jeragat di muka, sabun hilangkan parut jerawat, ubat batuk, ubat jerawat, ubat deman, ubat sembelit, ubat buang kolestrol dalam darah, ubat migrain terbaik, sihat walafiat, sihat sebelum sakit, ubat stress,
Untuk pastikan tiada barang penting yang tertinggal,  vitamin dan ubatan ni diletakkan dalam kotak khas supaya tak tercicir bila packing 


Dapat la kita tambah stamina dan kekuatan imunisasi bila pulang beraya di rumah saudara mara. Nak ziarah ni perlukan tenaga. Badan nak kena sihat. Ye la kita pun tak tahu bila badan kita ni nak diserang penyakit berjangkit seperti batuk dan selsema. Antioksidan sangat diperlukan pada saat-saat genting macam ni.


Sekadar peringatan untuk lengkapkan diri dalam hadapi suasana unpredictable macam ni. Jangan jadi macam kes Huda ni. Balik kampung haritu anak dan suami tak sihat. Demam gara-gara perubahan cuaca dan tak masuk lagi dengan juadah yang pelbagai variasi. Lemang, ketupat, rendang, durian huhu mana badan terkejut.


Unexpected kannnn.. sebab tu penting sangat packing set antioksidan untuk elak badan alami perubahan drastik sehinggakan kita mudah dapat penyakit. Bila stamina badan kita sihat, senanglah sistem badan nak berfungsi dengan baik.


Set Vitamin Balik Kampung



1. Lecithin - sejenis gel yang mengandungi protein soya bantu untuk singkirkan lemak dalam badan dan memberikan bekalan protein yang baik untuk pertumbuhan badan yang lebih sihat


2. B Complex - kapsul yang kaya dengan 8 kumpulan vitamin B bantu untuk hilangkan stress dan mengurangkan radang akibat dari alahan


3. Vitalea - sejenis multi vitamin yang lengkap dengan vitamin A, vitamin B, vitamin C, vitamin D, kalsium, magnesium dan zat besi untuk bantu kuatkan imunisasi badan agar badan sentiasa sihat dan cergas


4. Herb Lax - kapsul yang mengandungi herba untuk lancarkan sistem pencernaan dan bantu cuci usus sekali supaya lebih mudah lawas


5. Ostematrix - kaya dengan boron, magnesium, kuprum dan kalsium untuk bantu kita tidur lebih lena di malam hari


Oh ya sesambil jaga stamina badan, jangan dilupa pulak set penjagaaan kulit muka. Ye la cuaca panas terik ni boleh buat muka kita ni senang berbelang hihi.


Bertambah berseri di hari raya bila muka kita disapu dengan set penjagaan kulit muka semulajadi yang pastinya selamat untuk semua jenis kulit.


Set Penjagaan Kulit Muka



1. Cleanser membantu mengekalkan kelembapan kulit dan menyuci bersih segala kotoran yang melekat pada dasar kulit muka


2. Toner bantu memperbaiki masalah kulit kering dan mengelupas serta membantu menghasilkan tona kulit yang lebih sekata


3. Serum bantu penghasilan kolagen untuk menjadikan kulit lebih anjal


4. Night Cream bantu menjadikan kulit lebih halus dan lembut


Ha dah dapat dah kan fungsi setiap jenis vitamin yang baik untuk kulit muka dan kesihatan badan. Jangan biar penyakit berlarutan tanpa dirawat. Cegah sebelum sakit tu yang terbaik. Andai dah sakit, cepat-cepat jumpa doktor jangan dibiar lama-lama, bahaya naaaa...


vitamin balik kampung, set vitamin shaklee untuk kecantikan, set produk shaklee untuk kolestrol, set vitamin shaklee, tips packing hand luggage, tips packing luggage, senarai barang balik raya, senarai barang balik kampung, senarai barang balik kampung raya, senarai barang untuk balik kampung, senarai barang bawa balik kampung, makanan hilangkan batuk, makanan hilangkan stress, makanan hilangkan sembelit, makanan hilangkan kolestrol, makanan hilangkan selsema, makanan hilang mengantuk, makanan hilangkan jerawat, pencuci muka untuk kulit berminyak, pencuci muka vitamin c, pencuci muka lelaki, sabun hilangkan daki, sabun hilangkan jerawat, sabun hilangkan gatal, sabun hilangkan jeragat di muka, sabun hilangkan parut jerawat, ubat batuk, ubat jerawat, ubat deman, ubat sembelit, ubat buang kolestrol dalam darah, ubat migrain terbaik, sihat walafiat, sihat sebelum sakit, ubat stress,
Set vitamin balik kampung yang selamat untuk digunakan setiap hari


Set vitamin balik kampung ni sesuai untuk seisi keluarga. Dapatkan dari pengedar shaklee yang sah sahaja atau boleh hubungi Huda direct ke nombor 018 207 6769. Nak lebih mudah whatsapp je link ni www.wasap.my/+60182076769.


Bila badan sihat, barulah seronok nak beraya


Huda Kamil
Perunding Nutrisi Sihat Anda
018 207 6769
www.wasap.my/+60182076769


No comments:

Powered by Blogger.