Youth Shaklee Bakal Menjadi Kegilaan Pencinta Kulit Cantik Semulajadi

1/21/2018
Suspen je bila dengar keyword youth shaklee ni. Sebabnya set ni bakal menjadi kegilaan pencinta kulit cantik secara semulajadi. Wowwee..


Youth Shaklee ni.. set terbaru penjagaaan kulit Shaklee. In Shaa Allah bakal dilancarkan pada Mac 2018 nanti. Tersangat tak sabar nak tunggu pengeluaran produk exclusive ni.


youth shaklee skin care, youth skincare shaklee, youth set shaklee, kulit kering shaklee, kulit kusam shaklee, kulit cantik, kulit sensitif shaklee, kulit cantik shaklee, kulit awet muda secara alami, rahsia kulit awet muda, kulit hitam awet muda, kulit muka cantik tanpa make up, kulit muka cantik dan gebu, kulit muka cantik berseri, kulit muka cantik berkilat, kulit wajah kering, kulit wajah kusam, kulit wajah cantik, produk kecantikan, produk shaklee untuk kulit, produk penjagaan muka, produk penjagaan kulit muka organik, produk penjagaan muka yang selamat, produk penjagaan muka untuk ibu mengandung, produk penjagaan muka terbaik, skin care products for dry skin, skin care products must have, skin care products for pigmentation,
Muka nampak muda dan kulit bertambah cantik. Tak ada wanita yang katakan ini bukan idaman mereka


Walau produk ni belum launching, Alhamdulillah kitorang berpeluang merasa sendiri setiap krim, toner dan cleanser Youth ni. Untung sangat dapat join Health Talk 17 Januari 2018 hari tu.


Bukan setakat demo, setiap peserta diberi peluang lagi untuk cuba setiap set ni. Wah wah wah terujanya bila dapat rasa kelembutan krim ni tangan. Tenyeh jugak la kat muka sikit. Alang-alang dah bagi peluang ni kan.. apalagi berselfie la hi hi.


Ni Huda belanja sikit gambar masa even haritu termasuk la kelebihan setiap set Youth ni. Hmmm sangat memukau! 😊


youth shaklee skin care, youth skincare shaklee, youth set shaklee, kulit kering shaklee, kulit kusam shaklee, kulit cantik, kulit sensitif shaklee, kulit cantik shaklee, kulit awet muda secara alami, rahsia kulit awet muda, kulit hitam awet muda, kulit muka cantik tanpa make up, kulit muka cantik dan gebu, kulit muka cantik berseri, kulit muka cantik berkilat, kulit wajah kering, kulit wajah kusam, kulit wajah cantik, produk kecantikan, produk shaklee untuk kulit, produk penjagaan muka, produk penjagaan kulit muka organik, produk penjagaan muka yang selamat, produk penjagaan muka untuk ibu mengandung, produk penjagaan muka terbaik, skin care products for dry skin, skin care products must have, skin care products for pigmentation,
Penangan serum Youth yang sangat memukau


youth shaklee skin care, youth skincare shaklee, youth set shaklee, kulit kering shaklee, kulit kusam shaklee, kulit cantik, kulit sensitif shaklee, kulit cantik shaklee, kulit awet muda secara alami, rahsia kulit awet muda, kulit hitam awet muda, kulit muka cantik tanpa make up, kulit muka cantik dan gebu, kulit muka cantik berseri, kulit muka cantik berkilat, kulit wajah kering, kulit wajah kusam, kulit wajah cantik, produk kecantikan, produk shaklee untuk kulit, produk penjagaan muka, produk penjagaan kulit muka organik, produk penjagaan muka yang selamat, produk penjagaan muka untuk ibu mengandung, produk penjagaan muka terbaik, skin care products for dry skin, skin care products must have, skin care products for pigmentation,
Golden radiance C and E capsules


youth shaklee skin care, youth skincare shaklee, youth set shaklee, kulit kering shaklee, kulit kusam shaklee, kulit cantik, kulit sensitif shaklee, kulit cantik shaklee, kulit awet muda secara alami, rahsia kulit awet muda, kulit hitam awet muda, kulit muka cantik tanpa make up, kulit muka cantik dan gebu, kulit muka cantik berseri, kulit muka cantik berkilat, kulit wajah kering, kulit wajah kusam, kulit wajah cantik, produk kecantikan, produk shaklee untuk kulit, produk penjagaan muka, produk penjagaan kulit muka organik, produk penjagaan muka yang selamat, produk penjagaan muka untuk ibu mengandung, produk penjagaan muka terbaik, skin care products for dry skin, skin care products must have, skin care products for pigmentation,
Set lengkap Youth Skin Care Shaklee


Keistimewaan Youth Set Shaklee



1. Look Younger Longer



Koleksi skin care Youth ni telah diuji secara klinikal dan disahkan hanya menggunakan bahan semulajadi yang sangat selamat. Dijanjikan tidak hanya mendapatkan peningkatan kulit yang sihat malah diberi jaminan 100% kulit akan berubah menjadi lebih muda dengan amalan menggunakan Youth set ni.


2. A Decade of Aging Erased



Ni yang best ni. Berdasarkan kajian yang telah dijalankan, shaklee.com menyatakan dalam websitenya bahawa daripada jumlah 100% wanita yang mempunyai kulit awet muda, 2/3 daripadanya mengalami pertukaran kulit 10 tahun lebih muda.



"100% OF WOMEN HAD YOUNGER-LOOKING SKIN
2/3 ACTUALLY SHIFTED THEIR SKIN AGE INTO YOUNGER DECADE"



3. Clinical Results Without Compromise



Youth product adalah 100% vegan and cruelty free. Berdasarkan dari comprehensive "Free of" list, kandungan sebanyak 2500 bahan kimia berbahaya tidak ada dijumpai dalam Youth product.


4. The Power of Botanicals



With eight patents and patents-pending, each Youth product is specifically formulated to address the multiple effects of aging. Siap highlight lagi dalam shaklee.com website.


I. Lotus Japonicus



Key youth protein untuk generate lebih banyak sel dan bantu penghasilan elastin dan kolagen. Lotus Japonius digabungkan dengan Sachisandra Chinensis Friut Extract untuk bantu penghasilan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit.


II. Muscadine Grape



Digabungkan lagi dengan sumber dari anggur muscadine untuk menghasilkan polyphenol ni ada dalam setiap set Youth. Dah kata ada polyphenols of course la bantu lindungi dan dan membaiki cellular DNA kulit bila blocking collagen dan elastin semakin berkurangan.


III. Vital Repair Plus Complex



Sial ada multi-patented advanced vital repair plus complex lagi. Sumber ni bantu berikan nutrien antioksidan termasuk essential vitamin untuk menghalang kerosakan kulit akibat dari pencemaran radikal bebas. Huhu patut la kulit bertambah cantik dan sihat hihi.


Wah teruja tak? Huda nak jugak share sikit masa dapat peluang sapu krim vitamin C dan E, memang lembut sangat bila kena atas kulit. Bau herba segar sangat. Then Huda guna pulak serum huhu yang ni lagi la lembut baunya. Sedap je.


Bukan setakat baunya yang best. Krim ni pun cepat sangat meresap dalam kulit. Even dah amik air sembahyang boleh lagi rasa kulit moisture je.


Berbeza dengan kulit yang tak letak krim hihi. Tak sabar la nak tunggu produk ni keluar. Once dah ada kat pasaran nanti, Huda roger you all. Stay tune okay.


Huda Kamil
Dbestummi Founder
Pengedar Sah Shaklee
Kawasan Subang Jaya
018 207 6769
www.wasap.my/+60182076769

No comments:

Powered by Blogger.