Kelebihan Set Vitamin Shaklee Dan Peranannya Dalam Meningkatkan Kesihatan Kita Setiap Hari

12/10/2017
Setiap set vitamin Shaklee ni ada kelebihan dan peranannya untuk meningkatkan kesihatan kita setiap hari. Sebab itu jugak la Huda post senarai harga terkini Shaklee. Dalam list tu Huda letakkan nama-nama setiap set mengikut keutamaan produk yang biasanya diguna pakai oleh pelanggan Shaklee. 


Antara produk yang kerap customer order, ha tu dia set detox, set kecantikan, set kehamilan dan set berpantang. Kesemua produk ni memainkan peranan untuk bantu memperbaiki peraliran darah, membuang toksin dalam badan, bantu memelihara kesihatan anggota badan ketika berpantang dan bantu jugak menambahkan tenaga ketika mengandung.



kelebihan vitamin c shaklee, vitamin terbaik untuk kulit, vitamin terbaik untuk anak, vitamin terbaik untuk wanita, kebaikan produk shaklee, shaklee price cover for retail price, set kecantikan shaklee, makanan orang berpantang, makanan sihat untuk diet, makanan protein, makanan penambah darah, makanan  penurunan kolestrol, makanan penyubur sperma, makanan penyubur kandungan, makanan penambah berat badan, makanan penambah hb, makanan penambah sel darah merah, makanan penambah sperma, makanan penambah stamina, makanan penambah sel darah putih, makanan penambah susu ibu, benefits of carrot juice, detox benefits, detox before wedding, how to have a glowing skin, how to have a clear face, how to have a baby, how to have a piece of mind, set shaklee untuk ibu mengandung, set shaklee untuk kurus,
Produk Selamat Untuk Semua Lelaki, Wanita, Bayi Dan Kanak-kanak


1. Set Detox



Set detox ni bantu untuk buangkan toksin dalam badan, bantu turunkan kadar kolestrol dan bantu jugak membuang lemak-lemak yang tidak perlu. Set detox ni sesuai untuk lelaki dan juga wanita di semua peringkat usia bermula dari usia 18 tahun.


Set detox ni ada banyak jenis dan bergantung jugak pada tumpuan kita sama ada nak detox bahagian usus, hati, buang toksin atau detox untuk keseluruhan badan. Kelebihan detox ni banyak sangat amtaranya badan rasa lebih ringan, kulit terasa lebih lembut, wajah kelihatan lebih segar dan berseri-seri.


kelebihan vitamin c shaklee, vitamin terbaik untuk kulit, vitamin terbaik untuk anak, vitamin terbaik untuk wanita, kebaikan produk shaklee, shaklee price cover for retail price, set kecantikan shaklee, makanan orang berpantang, makanan sihat untuk diet, makanan protein, makanan penambah darah, makanan  penurunan kolestrol, makanan penyubur sperma, makanan penyubur kandungan, makanan penambah berat badan, makanan penambah hb, makanan penambah sel darah merah, makanan penambah sperma, makanan penambah stamina, makanan penambah sel darah putih, makanan penambah susu ibu, benefits of carrot juice, detox benefits, detox before wedding, how to have a glowing skin, how to have a clear face, how to have a baby, how to have a piece of mind, set shaklee untuk ibu mengandung, set shaklee untuk kurus,
1001 Kelebihan Detox Shaklee


kelebihan vitamin c shaklee, vitamin terbaik untuk kulit, vitamin terbaik untuk anak, vitamin terbaik untuk wanita, kebaikan produk shaklee, shaklee price cover for retail price, set kecantikan shaklee, makanan orang berpantang, makanan sihat untuk diet, makanan protein, makanan penambah darah, makanan  penurunan kolestrol, makanan penyubur sperma, makanan penyubur kandungan, makanan penambah berat badan, makanan penambah hb, makanan penambah sel darah merah, makanan penambah sperma, makanan penambah stamina, makanan penambah sel darah putih, makanan penambah susu ibu, benefits of carrot juice, detox benefits, detox before wedding, how to have a glowing skin, how to have a clear face, how to have a baby, how to have a piece of mind, set shaklee untuk ibu mengandung, set shaklee untuk kurus,
Jom Detox Parasite Dengan Saya


2. Set Kecantikan



Seronok sangat bila badan kita cergas, sihat dan bertenaga. Bonus tambahan yang mungkin kita kurang perasan, setelah sekian lama mengamalkan set kecantikan. Terasa kulit bertambah glowing, bersih dan semakin berseri.


Set kecantikan ni sesuai untuk semua jenis kulit lelaki dan wanita yang mempunyai masalah kulit berjeragat, kulit berjerawat, kulit kusam, kulit berminyak, kulit pudar, kulit sensitif dan sebagainya. In Shaa Allah bila diamalkan secara konsisten, kulit kelihatan lebih cerah, lebih segar, liang pori semakin mengecil dan kurang berjerawat.


kelebihan vitamin c shaklee, vitamin terbaik untuk kulit, vitamin terbaik untuk anak, vitamin terbaik untuk wanita, kebaikan produk shaklee, shaklee price cover for retail price, set kecantikan shaklee, makanan orang berpantang, makanan sihat untuk diet, makanan protein, makanan penambah darah, makanan  penurunan kolestrol, makanan penyubur sperma, makanan penyubur kandungan, makanan penambah berat badan, makanan penambah hb, makanan penambah sel darah merah, makanan penambah sperma, makanan penambah stamina, makanan penambah sel darah putih, makanan penambah susu ibu, benefits of carrot juice, detox benefits, detox before wedding, how to have a glowing skin, how to have a clear face, how to have a baby, how to have a piece of mind, set shaklee untuk ibu mengandung, set shaklee untuk kurus,
Set Cantik Shaklee


kelebihan vitamin c shaklee, vitamin terbaik untuk kulit, vitamin terbaik untuk anak, vitamin terbaik untuk wanita, kebaikan produk shaklee, shaklee price cover for retail price, set kecantikan shaklee, makanan orang berpantang, makanan sihat untuk diet, makanan protein, makanan penambah darah, makanan  penurunan kolestrol, makanan penyubur sperma, makanan penyubur kandungan, makanan penambah berat badan, makanan penambah hb, makanan penambah sel darah merah, makanan penambah sperma, makanan penambah stamina, makanan penambah sel darah putih, makanan penambah susu ibu, benefits of carrot juice, detox benefits, detox before wedding, how to have a glowing skin, how to have a clear face, how to have a baby, how to have a piece of mind, set shaklee untuk ibu mengandung, set shaklee untuk kurus,
Gorgeous Set For The Amazing Women


3. Set Kehamilan



Set kehamilan shaklee ni sangat popular dan digemari ramai. Ibu mengandung yang mempunyai masalah alahan yang teruk boleh try amalkan b complex, peppermint ginger atau cinch tea. Early stage of pregnancy, sangat digalakkan untuk ibu mengandung salurkan khasiat omega dan b complex untuk bantu perkembangan otak bayi.


Pada masa yang sama ibu pun dapat keperluan vitamin lengkap dengan amalkan vitalea dan mempunyai khasiat protein tinggi dengan esp. Ostematrix ni pun bagus untuk tampung kekuatan tulang dan gigi serta kuatkan lagi sistem imunisasi dengan adanya kandungan vitamin c yang sangat tinggi.


kelebihan vitamin c shaklee, vitamin terbaik untuk kulit, vitamin terbaik untuk anak, vitamin terbaik untuk wanita, kebaikan produk shaklee, shaklee price cover for retail price, set kecantikan shaklee, makanan orang berpantang, makanan sihat untuk diet, makanan protein, makanan penambah darah, makanan  penurunan kolestrol, makanan penyubur sperma, makanan penyubur kandungan, makanan penambah berat badan, makanan penambah hb, makanan penambah sel darah merah, makanan penambah sperma, makanan penambah stamina, makanan penambah sel darah putih, makanan penambah susu ibu, benefits of carrot juice, detox benefits, detox before wedding, how to have a glowing skin, how to have a clear face, how to have a baby, how to have a piece of mind, set shaklee untuk ibu mengandung, set shaklee untuk kurus,
Set Kehamilan Shaklee



4. Set Berpantang



Set berpantang ni bantu para ibu mempercepatkan proses penurunan berat badan dan membantu jugak proses pengucupan rahim secara semulajadi. Bila badan semakin bertenaga, cukup dengan segala zat dan khasiat, mudahlah bagi para ibu menyalurkan susu badan yang berkhasiat untuk bayi.


Ibu bukan sahaja bertambah seronok menyusukan bayi dengan susu badan yang melimpah ruah, baby pun semakin sihat dan semakin stabil dari segi berat badan. In Shaa Allah membantu pembentukan minda yang lebih sihat dan cerdas.


Untuk proses penurunan berat badan selepas bersalin, boleh amalkan lecithin, vitamin c, vitalea dan ostematrix. Untuk berpantang lengkap sangat digalakkan mengambil setiap khasiat vitamin termasuklah alfafa dan gla.


Gla ni bagus untuk baiki balik sistem hormon wanita. In Shaa Allah ibu berpantang kurang beremosi, perjalanan darah semakin lancar, menggalakkan jugak kestabilan kitaran haid selepas bersalin. Gla ni pun bantu sistem pelawasan dan elakkan masalah sembelit.


kelebihan vitamin c shaklee, vitamin terbaik untuk kulit, vitamin terbaik untuk anak, vitamin terbaik untuk wanita, kebaikan produk shaklee, shaklee price cover for retail price, set kecantikan shaklee, makanan orang berpantang, makanan sihat untuk diet, makanan protein, makanan penambah darah, makanan  penurunan kolestrol, makanan penyubur sperma, makanan penyubur kandungan, makanan penambah berat badan, makanan penambah hb, makanan penambah sel darah merah, makanan penambah sperma, makanan penambah stamina, makanan penambah sel darah putih, makanan penambah susu ibu, benefits of carrot juice, detox benefits, detox before wedding, how to have a glowing skin, how to have a clear face, how to have a baby, how to have a piece of mind, set shaklee untuk ibu mengandung, set shaklee untuk kurus,
Set Selepas Bersalin Shaklee


kelebihan vitamin c shaklee, vitamin terbaik untuk kulit, vitamin terbaik untuk anak, vitamin terbaik untuk wanita, kebaikan produk shaklee, shaklee price cover for retail price, set kecantikan shaklee, makanan orang berpantang, makanan sihat untuk diet, makanan protein, makanan penambah darah, makanan  penurunan kolestrol, makanan penyubur sperma, makanan penyubur kandungan, makanan penambah berat badan, makanan penambah hb, makanan penambah sel darah merah, makanan penambah sperma, makanan penambah stamina, makanan penambah sel darah putih, makanan penambah susu ibu, benefits of carrot juice, detox benefits, detox before wedding, how to have a glowing skin, how to have a clear face, how to have a baby, how to have a piece of mind, set shaklee untuk ibu mengandung, set shaklee untuk kurus,
Set Membantu Ibu Berpantang Menurunkan Berat Badan


kelebihan vitamin c shaklee, vitamin terbaik untuk kulit, vitamin terbaik untuk anak, vitamin terbaik untuk wanita, kebaikan produk shaklee, shaklee price cover for retail price, set kecantikan shaklee, makanan orang berpantang, makanan sihat untuk diet, makanan protein, makanan penambah darah, makanan  penurunan kolestrol, makanan penyubur sperma, makanan penyubur kandungan, makanan penambah berat badan, makanan penambah hb, makanan penambah sel darah merah, makanan penambah sperma, makanan penambah stamina, makanan penambah sel darah putih, makanan penambah susu ibu, benefits of carrot juice, detox benefits, detox before wedding, how to have a glowing skin, how to have a clear face, how to have a baby, how to have a piece of mind, set shaklee untuk ibu mengandung, set shaklee untuk kurus,
Happy Breastfeeding Set


Setiap set akan menampakkan kesan bila kita amalkan secara konsisten. Jangan skip atau drag berbulan-bulan lamanya. Kesian badan kita, baru nak serasi dah terbantut. Tu yang susah nak nampak kesan yang positif. Vitamin shaklee ni kan guna bahan semulajadi. Jadi kesan tu of course mengambil masa yang lama untuk lihat perubahannya. 


Jangan risau pasal effect in a long term. Shaklee ni dah well-established dah banyak study yang para saintis ni buat untuk tengok kesannya selepas lebih daripada 50 tahun menggunakan supplement shaklee secara konsisten. Syukur tiada effect kesihatan yang pelik berlaku. Kebanyakkannya semakin sihat dan semakin kurang ditimpa penyakit berbahaya. 


Alhamdulillah dah semakin yakin dengan produk shaklee, dah semakin faham kenapa perlu mendaftar sebagai ahli dan kesannya pada kesihatan kita. So, jangan la ragu-ragu, alah membeli In Shaa Allah menang memakainya 😊


Nak info lanjut pasal harga dan set vitamin yang lebih khusus atau mungkin nak bertanyakan set lain yang tiada dalam senarai ni, boleh hubungi Huda melalui whatsapp 018 207 6769 atau direct contact Huda di www.wasap.my/+60182076769 untuk dapatkan informasi dengan lebih cepat dan pantas. 


Oh ya, Huda pun ada buat penghantaran secara cod. Boleh refer link ni untuk dapatkan maklumat kawasan cod yang berdekatan. Sekian dari Huda. Dipersilakan isi di ruangan komen andai ada sebarang pertanyaan lain. Terima kasih.


Sharing with care,
Sharing with love.


Huda Kamil
Pengedar Shaklee Kawasan Subang Jaya
018 207 6769

No comments:

Powered by Blogger.