Pengedar Shaklee Kawasan Subang Jaya, USJ 9, Taipan, Sunway Dan Berdekatan Untuk Pembelian Secara Cod

11/29/2017
Pengedar Shaklee di kawasan Subang Jaya, USJ 9, Taipan, Sunway dan kawasan berdekatan dengan Subang Parade kini menawarkan tempahan pembelian secara cod yang pastinya memberikan servis yang memuaskan hati pelanggan.


Ye la saban hari kita tercari-cari pengedar Shaklee yang berhampiran dengan kawasan kita betul tak? Nak pergi ke area Sunway tu sometime mengambil masa yang lama. Dengan jalan jam, orang berpusu-pusu nak ke Sunway Pyramid cukup merimaskan kita yang sekadar nak melewati kawasan tu sahaja.


Akangkah mudahnya bila ada pengedar Shaklee yang berdekatan dengan kawasan yang kita duduki. Tak payah nak pening-pening cari timing tiap kali nak keluar rumah nak beli barang Shaklee ni ha. Call je pasti COD direct ke rumah anda.


pengedar shaklee, subangjaya, usj 9 bank rakyat, masjid al falah, subang parade, sunway pyramid, cash on delivery, barang shaklee, free delivery, fast service, kerja hari sabtu dan ahad, usj 1, usj 7, main place usj, one city cinema, mall, pizza hut delivery near me, petronas usj 2, summit hotel usj, usj 12 smk, sjkc lick hung ss 19, mydin subang jaya, putra height lrt, taipan lrt station, subang parade lrt station, ss 18 subang jaya, usj 3 subang jaya, usj 11, usj 10 taipan, padang, stadium mpsj subang jaya, smk bestari subang jaya, tadika ladybird subang jaya, srk seafield usj 6, usj 7 lrt, tadika pasti subang jaya, smk usj 13, smk usj 4, smk usj 12, kos penghantaran,
Penghantaran terus ke kawasan anda


Free Milaege



Package menarik yang ditawarkan bagi mereka yang sanggup singgah ke Mydin Mall Subang Jaya dan berada di area USJ 9 sahaja free mileage cost. Maksudnya hanya bayar harga barang sahaja tanpa melibatkan kos penghantaran.


Selain dari kawasan tu kos penghantaran dengan kadar minimum 5 ringgit sahaja dikenakan. Bergantung pada kilometer setiap kawasan. Kawasan yang berada di area USJ 11, USJ 13, USJ 10, USJ 8 boleh dirunding lagi dari sudut kos penghantaran.


Senarai Kawasan Untuk COD



Senarai kawasan untuk cod termasuklah:
1. Mydin Wholesale Hypermarket USJ Subang Jaya
9. USJ 8
10. USJ 9
11. USJ 10
12. USJ 11
13. USJ 13
23. Sunway Pyramid
24. Masjid Al-Falah
25. Subang Parade
26. Summit


Bagi area selain dari list ni boleh la call Huda direct untuk sebarang penghantaran COD atau nak bertanyakan maklumat lain dari segi produk terbaru, cara pemakanan dan sebagainya, silakan hubungi Huda di talian 018 207 6769.


Huda akan pastikan setiap pelanggan Huda berpuas hati dengan setiap servis yang diberikan. Bermula dari COD sampailah ke proses follow-up untuk memastikan setiap pelanggan Huda mendapatkan manfaat kesihatan yang terbaik dan berada pada paras paling optimum.


Huda suka anda sihat dan Huda nak anda sentiasa sihat dan cergas dengan izin yang Maha Esa. Andai anda nak register sebagai ahli Shaklee pun boleh. Hanya perlukan butiran lengkap peribadi dan whatsapp Huda www.wasap.my/+60182076769 untuk sebarang maklumat tambahan.


Oh ya setiap penghantaran melalui COD, Huda terima tempahan setiap hari Jumaat sahaja dan deliver dilakukan pada hari Sabtu dan Ahad sahaja. Andai nak tanya apa-apa, terus contact Huda tau. Huda sedia membantu rakan-rakan yang perlukan khidmat nasihat dan panduan penggunaan produk yang lebih berkesan, In Shaa Allah.


Huda
018 207 6769
Shaklee ID: 1215407
Pengedar Shaklee
Kawasan Subang Jaya

hudahud84@gmail.com




No comments:

Powered by Blogger.