Set Vitamin Membantu Ibu Mengandung Tingkatkan Stamina Dan Kurangkan Alahan Morning Sickness

Bila kita mengandung banyak sebenarnya zat badan yang semakin berkurangan. Segala khasiat dan zat ni baby dah ambil. So ibu-ibu ni sangat perlukan khasiat makanan tambahan. In Shaa Allah vitamin ni akan bantu kita tingkatkan stamina dan kurangkan alahan morning sickness.


cara kurangkan morning sickness, alahan ibu mengandung, ibu hamil kurang sel darah merah, masalah hb darah rendah, makanan terbaik untuk bayi, galakkan sel otak bayi berhubung, kerap sakit belakang, sengal sendi, kebas kaki tangan, teknik pulihkan bengkak kaki, tips tambahkan berat badan, tingkatkan stamina, macam mana nak kuatkan rahim, kaedah dapatkan khasiat vitamin mineral lengkap di awal kehamilan, kalsium ibu cukup ke tidak, boleh ke ibu hamil minum soya, protein terbaik untuk ibu mengandung, what is the highest calcium, kerap letih bila berjalan dan rasa lenguh naik tangga, sakitnya badan, nak makan apa bila kerap loya dan muntah, nak maintain atau kekalkan berat naik 1kg setiap bulan, risau baby tiada dapat makanan seimbang bila ibu kerap ambil yang tidak berkhasiat,
Semua nutrisi sangat-sangat diperlukan dalam sehari


Bukanlah Huda nak cakap makanan yang kita makan ni tak sihat atau memudaratkan. Gizi khasiat seimbang yang ibu ni ambil belum tentu cukup lengkap dalam sehari. Ye la sometime kita loya muntah-muntah berapa banyak nutrien yang dah hilangkan? Kena cover balik.


That is why sangat penting untuk ibu hamil yang masih di awal usia 2 3 bulan ni ambil supplement yang membantu kurangkan symptom atau alahan morning sickness dan membantu penyerapan nutrien yang lebih efektif.


Set Vitamin Membantu Ibu Mengandung Tingkatkan Stamina Dan Kurangkan Alahan Morning Sickness



Set vitamin ni ada 6 jenis nutrien terbaik untuk ibu mengandung yang terdiri dari multivitamin, vitamin B complex, vitamin C, khasiat protein soya, khasiat minyak ikan segar semulajadi dan kalsium untuk bantu tumbesaran janin serta kuatkan daya tahan ibu hamil.


cara kurangkan morning sickness, alahan ibu mengandung, ibu hamil kurang sel darah merah, masalah hb darah rendah, makanan terbaik untuk bayi, galakkan sel otak bayi berhubung, kerap sakit belakang, sengal sendi, kebas kaki tangan, teknik pulihkan bengkak kaki, tips tambahkan berat badan, tingkatkan stamina, macam mana nak kuatkan rahim, kaedah dapatkan khasiat vitamin mineral lengkap di awal kehamilan, kalsium ibu cukup ke tidak, boleh ke ibu hamil minum soya, protein terbaik untuk ibu mengandung, what is the highest calcium, kerap letih bila berjalan dan rasa lenguh naik tangga, sakitnya badan, nak makan apa bila kerap loya dan muntah, nak maintain atau kekalkan berat naik 1kg setiap bulan, risau baby tiada dapat makanan seimbang bila ibu kerap ambil yang tidak berkhasiat,
Set vitamin lengkap untuk ibu mengandung bertambah hebat bertenaga


Set kehamilan ni terbahagi kepada 2:
1. Set keperluan harian
2. Set tambahan untuk ibu mengandung


1. Set Keperluan Harian


Protein soya atau soy protein bantu berikan tenaga tambahan buat ibu mengandung. Kandungan khasiat protein yang sangat tinggi membantu pembentukan otot dan tumbesaran janin dengan lebih sihat. Tiada kandungan GMO yang boleh menyumbang risiko eczema atau kulit sensitif.


Omega guard membantu ibu mengandung mendapat khasiat pati minyak ikan semulajadi di sanping membantu mengurangkan ketegangan otot atau lenguh sendi. Menggalakan tumbesaran otak janin dengan menyalurkan khasiat EPA, ADA dan DHA untuk membantu perhubungan sel-sel otak sentiasa berhubung antara satu dengan yang lain.


Multivitamin Vita lea memberikan khasiat zat vitamin dan mineral lengkap yang sangat penting buat ibu mengandung. Bermula dari vitamin A hingga vitamin K termasuk kandungan iron dan zinc. Zinc dan iron membantu menambahkan sel darah merah, membantu pekatkan darah dan menggalakkan sel darah putih memberikan reaksi menentang penyakit.


Vitamin C membantu ibu mengandung mendapatkan sistem pertahanan tubuh secara semulajadi. Menguatkan gusi dan gigi dan memberikan kekuatan imunisasi menentang virus dan bakteria. Tips untuk mengetahui ibu mengandung mendapat khasiat vitamin c yang cukup bila tiada rasa ngilu pada gusi dan gigi.


2. Set Tambahan Ibu Mengandung


B complex khasiat dari semua kompenan vitamin B yang sangat diperlukan oleh ibu mengandung. Dalam B complex ni ada kandungan folic acid yang sangat tinggi dan baik untuk membantu pembentukan fizikal otak normal. Di samping tu jugak, B complex ni bantu kurangkan alahan morning sickness dan mengawal stress yang mungkin dialami oleh ibu mengandung.


Ostematrix ni mengandungi sumber kalsium yang sangat tinggi dan amat diperlukan oleh ibu mengandung untuk mengelakkan berlakunya sakit sendi dan kebas-kebas pada bahagian tangan dan kaki. In Shaa Allah dapat kurang rasa sakit belakang yang kerap dialami bila kandungan dah semakin sarat.


Tips khasiat vitamin ni penting untuk dijadikan panduan dan sangat baik untuk diambil seawal kandungan berusia 2 bulan. In Shaa Allah pengambilan secara konsisten, ibu mengandung dapat jalani kehidupan harian dengan lebih selesa dan semakin kurang mengalami alahan morning sickness yang sangat teruk.


Ha suka Huda nak kongsi kisah seorang ibu mengandung mampu memanjat tangga borobudur walau usia kandungan dah cecah 7 bulan tanpa ada rasa sakit belakang. Nak tahu ceritanya, klik sini.


Hebat memang hebat. Sesuatu yang tak disangka. Pemakanan yang baik. Khasiat seimbang bantu ibu mengandung menambahkan tenaga dan menguatkan stamina.


Nak hebat seperti mereka, jomlah bershaklee. Anda pasti berpuas hati. Produk kami tiada bahan kimia dan 100% semulajadi. Dengan pengambilan set lengkap ibu hamil, ibu mengandung bertambah sihat dan bayi dalam kandungan mendapat manfaat khasiat vitamin sepenuhnya dan selengkap-lengkapnya 😊


Set ibu hamil boleh didapati secara online dan juga melalui whatsapp Huda 018 207 6769 atau through direct link www.wasap.my/+60182076769


Huda
Pengedar Shaklee Subang Jaya
018 207 6769


2 comments:

  1. okeh.

    leh cuba untuk anak yang akan datang. hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh sangat. Perlukan bantuan pape hubungi je huda terus 😊

      Delete

Powered by Blogger.