Kenapa Saya Rasa Bersyukur Join Group Bisnes Shaklee?

5/22/2017
Assalam,


Huda rasa lama benar tak share kenapa Huda rasa bersyukur be in a part of shaklee under iReach family. Rasa bersyukur dapat join awesome business group macam ni 😊


Huda mengaku I am a newbie dalam bisnes ni. Tapi join je group ni.. I feel like I am a somebody. Memang Huda mengaku Huda tidak ada bakat dalam business but with this super extreme group, make me feel the mission is still unaccomplished.


bisnes online, bisnes mudah, bisnes modal kecil, grand membership rewards, grand rapids business journal, grand rapids business closings, special rewards, free vacation countdown, shaklee high purity standard, shaklee malaysia, ireach shaklee, bisnes online dari rumah, bisnes mlm terbaik, bisnes online telus mobility,
Bila kita ada komitmen dalam bisnes, kita tak terasa diri kita dipinggirkan malah mampu bergerak lebih maju dan berjaya


Sebab apa? Huda ada supported leader yang tak putus-putus bagi semangat. Buat competition, open contest untuk semua ahli group as long as you are ireachean la 😂


And then, just sharing. Some of our leaders get 100% sponsored. Pergi Jepun seminggu you all 😱 Giler tak best!! Berkat sokongan dan doa super duper group ireach, bertungkus-lumus bagi assignment ni bantu membuahkan hasil yang tidak dijangka.


Huda belanja sikit la photo ireachean trips to Japan. Nanti kata Huda main cakap kosong pulak hihi.


bisnes online, bisnes mudah, bisnes modal kecil, grand membership rewards, grand rapids business journal, grand rapids business closings, special rewards, free vacation countdown, shaklee high purity standard, shaklee malaysia, ireach shaklee, bisnes online dari rumah, bisnes mlm terbaik, bisnes online telus mobility,
Bestnya dapat join tajaan Shaklee melancong ke Jepun


bisnes online, bisnes mudah, bisnes modal kecil, grand membership rewards, grand rapids business journal, grand rapids business closings, special rewards, free vacation countdown, shaklee high purity standard, shaklee malaysia, ireach shaklee, bisnes online dari rumah, bisnes mlm terbaik, bisnes online telus mobility,
Barisan team join trip ke Jepun


bisnes online, bisnes mudah, bisnes modal kecil, grand membership rewards, grand rapids business journal, grand rapids business closings, special rewards, free vacation countdown, shaklee high purity standard, shaklee malaysia, ireach shaklee, bisnes online dari rumah, bisnes mlm terbaik, bisnes online telus mobility,
Ha ni la Presiden Shaklee Malaysia, Halen Lam sambil menikmati juadah makanan jepun di hotel mewah


bisnes online, bisnes mudah, bisnes modal kecil, grand membership rewards, grand rapids business journal, grand rapids business closings, special rewards, free vacation countdown, shaklee high purity standard, shaklee malaysia, ireach shaklee, bisnes online dari rumah, bisnes mlm terbaik, bisnes online telus mobility,
Bestkan siap dapat scarf eksklusif Shaklee


Yang penting, AIMING kena betul. There is no shortcut to success. That is why leader kitorang tak henti membebel untuk kembangkan networking. Pumping untuk draw line new strategy.


Sambil tu leader-leader ireach ni sangatlah tidak kedekut ilmu untuk share tips promoting, tips marketing dan rahsia kejayaan diorang sendiri.


Untuk bergelar jutawan tidak semestinya perlu ada kereta mewah, rumah mewah dan duit berkepuk. Cukuplah sekadar ada strong networking dan buktikan you all are able to groom lebih ramai coordinators dalam legacy. Tu barulah contoh the best successor and the best trendsetter!


Bersedia nak join ireach? Drop your details. Jangan lupa letakkan nama dan nombor phone kat ruang komen ni. Resume, offer letter tidak perlulah kot. Dah macam apply kerja la pulak 😂 As long Huda tahu you all serious nak buat bisnes, dah lebih dari cukup 😊


Bisnes kerana Allah
Ikhlas bantu sihat kerana Allah


Huda
Rakan Sihat Ceria
Shaklee ID: 1215407
018 207 6769
www.wasap.my/+60182076769

No comments:

Powered by Blogger.