Bestnya Bershaklee Badan Sihat, Imunisasi Meningkat!

Bila badan sihat dan bertambahnya imunisasi, makin bertambah bahagia. Terasa bestnya bershaklee.


Syukur Huda diperkenalkan dengan produk shaklee ni dari sekolah rendah lagi. Bermula dengan produk syampu, terus ke omega guard dan akhirnya set berpantang shaklee.


shaklee effect, testimoni menarik, the best supplement, why i love shaklee, momentum, tambahkan imunisasi, buka minda untuk berbisnes, cari peluang, teroka ilmu, makanan berkhasiat, tips menyusu, cara kurangkan jaundis, cara cepatvsembuhkan luka, cara kurangkan sengal sendi, cara mudah kekalkan badan sihat, cara mudah turunkan paras kokestrol, cara mudah turunkan paras gula, cara mudah untuk elak hypertension, cara midah hilangkan rasa cepat lapar, cara mudah untuk kurangkan kelemumur dan rambut gugur,
Saya nak kuat dan sihat!


Sepanjang gunakan syampu shaklee of course kelumumur makin berkurang cuma masalah rambut kusut tu je yang tidak hilang. Sebabnya Huda tidak ambil full set prosante. Hihi


Then bila Huda amalkan omega guard, masalah otot dan sendi makin berkurang. Kaki kurang rasa cepat kebas, cepat cramp dan terasa badan makin ringan.


Shaklee Effect Saya



The real shaklee effect yang Huda alami sepanjang bershaklee, rasa segar dan bertenaga walaupun dalam pantang 😊


Huda amalkan makan vitalea, b complex, alfafa, vitamin c dan zinc complex. Masa anak first dulu, Huda bersalin secara ceaserean. 


Sepanjang berpantang, Huda dapat rasa luka pembedahan cepat sembuh. Especially pada bahagian jahitan luar. Benang senang tanggal satu persatu.


Anak sulung Huda ada jaundis. Tak kebah-kebah hampir 2 bulan jugak la. Tapi syukur berkat using supplement berpantang ni, Huda dapat bagi breast feed without miss for every 1 hour sampailah jaundis berkurangan.


After 1 year, Huda pregnant and this time, Huda dapat bersalin secara normal. Syukur tidak terhingga pada Ilahi. Beri kekuatan tubuh dan mental.


Sepanjang dalam pantang susu badan melimpah ruah. Anak boleh minum susu berulang kali. Jahitan bahagian dalaman sembuh dengan baik sekali. Syukur tidak ada sebarang masalah masa bersalin normal. Huda mampu susukan anak kedua hampir 1 tahun lebih.


Kenapa Sampai Sekarang Huda Masih Bershaklee?



Disebabkan effect yang menarik, bacaan gula dan kolestrol yang cantik. Perubahan muka dari penuh jerawat, kini dah berkurangan. Tona kulit pun makin sekata.


Tipulah kalau Huda cakap pemakanan biasa tidak membantu. Nutrien dalam makanan harian tu memang perlu. Tapi belum tentu cukup untuk keperluan badan. 


Huda suka badan sihat. Huda suka imunisasi bertambah. Bertambahnya imunisasi maka bertambah jugaklah metabolisma.


Barulah badan dapat proses tenaga dengan baik dan konsisten. Tidak rugi rasanya Huda share kebaikan supplement shaklee. Terbukti secara klinikal dan diuji secara scientific.


Kalau you all diberi pilihan, awak pilih yang mana? Semulajadi atau sintetik? Badan kita beri reaksi berdasarkan tindak balas makanan yang kita makan. Elok pemakanan kita, maka eloklah hasil kesihatannya. 


You pick and you choose,
Once decided, make a move,
Feel comfort, feel choosy?
Drop the order, you will feel easy.


Jangan susah-susah, just comment dan order. Huda pun tidak rasa buntu untuk bantu orang susah.


Sebabnya kebaikan supplement semakin terserlah dan anak-anak Huda enjoy dapat vitalea for children.


Nak berbisnes with shaklee atau nak jadi first time to be as a shaklee's member pun boleh. Boleh sangat hubungi:


Huda
Shaklee ID: 1215407


No comments:

Powered by Blogger.