White Head Dan Black Head Pada Kulit Muka Hilang Dalam Masa 2 Minggu, Sangat Miracle!

Dalam tempoh 2 minggu sahaja, white head dan black head boleh hilang dari kulit muka seperti menggunakan magic wand. Miracle sangat! 😍


Apa yang kita tahu black head ni semacam jerawat. Bintik-bintik yang kelihatan pada permukaan kulit especially pada bahagian hidung tu memang ketara. Ada berwarna hitam dan ada jugak berwarna putih.



kulit muka mengelupas, kulit kering, kulit muka kering, kulit muka berminyak, kulit muka gatal, kulit muka nipis, white head and black head removal, white head removal malaysia, white head suction, white head spots, cara menghilangkan jerawat, cara menghilangkan bekas jerawat, cara menghilangkan parut jerawat, cara menghilangkan jeragat, cara menghilangkan whitehead, cara menghilangkan whitehead di hidung, cara menghilangkan whitehead di dahi, cara menghilangkan whitehead dengan putih telur, cara menghilangkan whitehead secara alami, cara menghilangkan blackhead di hidung, cara menghilangkan blackheads, cara cepat hilangkan parut, cara cepat hilangkan whitehead, cara mudah hilangkan whitehead, cara cepat menghilangkan whitehead, cara cepat menghilangkan white spot, petua hilangkan blackhead dan whitehead, petua hilangkan jeragat, tips hilangkan blackhead, tips menghilangkan jerawat, tips menghilangkan bekas jerawat, tips kecantikan, cara mudah cerahkan muka, tips cerahkan wajah, cara mudah cerahkan kulit, cara mudah cerahkan kulit wajah, cara mudah cerahkan wajah, cara mudah cerahkan kulit muka, kesan nutriwhite, testimoni nutriwhite,
Cara menghilangkan black head dan white head


Macam mana nak hilangkan black head dan white head?



1. Gunakan ubat gigi


Bunyi macam pelik tapi benar 😂. Caranya mudah sahaja. Ambil ubat gigi dan sapukan pada permukaan hidung, dahi dan dagu. Make sure atas permukaan kulit yang kita rasa kasar. 


Mula-mula letak tu memang la pedih tapi tahan la sikit dan biarkan sampai kering. Toothpaste tu pulak jangan letak banyak sangat takut terlampau pedih pulak 😂


Bila dah kering betul amik la tuala lembap atau tisu basah untuk tinggalkan bekas ubt gigi tu. Amalkan selang sehari selama 2 minggu In Shaa Allah boleh rasa permukaan kulit yang kasar kembali licin.


2. Gunakan almond atau oatmeal


Caranya amik sedikit almond dikisar halus dan dicampurkan dengan tepung gandum. Dicurahkan sedikit air mawar sampai rasa tidak terlalu cair dan tidak terlalu melekat. Just nice. 


Gunakan hujung jari untuk diletakkan pada permukaan kulit yang kasar dahulu. Kiranya buat bertompok-tompok dahulu lepas tu barulah diratakan ke seluruh wajah 😊


Biarkan selama 20 minit kemudian barulah dibilas dengan air sejuk. Boleh bertukar ganti antara almomd dan oatmeal gunakan cara yang sama.


Nak cara lebih mudah?



Ha ni yang Huda nak kongsi dengan you all. Kaedah yang lebih sistematik. Mudah, cepat, selamat dan proses pun hampir sama dan sangat semulajadi.


kulit muka mengelupas, kulit kering, kulit muka kering, kulit muka berminyak, kulit muka gatal, kulit muka nipis, white head and black head removal, white head removal malaysia, white head suction, white head spots, cara menghilangkan jerawat, cara menghilangkan bekas jerawat, cara menghilangkan parut jerawat, cara menghilangkan jeragat, cara menghilangkan whitehead, cara menghilangkan whitehead di hidung, cara menghilangkan whitehead di dahi, cara menghilangkan whitehead dengan putih telur, cara menghilangkan whitehead secara alami, cara menghilangkan blackhead di hidung, cara menghilangkan blackheads, cara cepat hilangkan parut, cara cepat hilangkan whitehead, cara mudah hilangkan whitehead, cara cepat menghilangkan whitehead, cara cepat menghilangkan white spot, petua hilangkan blackhead dan whitehead, petua hilangkan jeragat, tips hilangkan blackhead, tips menghilangkan jerawat, tips menghilangkan bekas jerawat, tips kecantikan, cara mudah cerahkan muka, tips cerahkan wajah, cara mudah cerahkan kulit, cara mudah cerahkan kulit wajah, cara mudah cerahkan wajah, cara mudah cerahkan kulit muka, kesan nutriwhite, testimoni nutriwhite,
Set asas NutriWhite



Emmm set asas NutriWhite antara produk yang diminati ramai. Bukan saja mencerahkan, malah melembutkan dan mengecilkan liang pori sekali.


Huda bukan main cakap sahaja tau. Ha ni effect dari pengguna sendiri dari yang ada masalah black head, white head sampailah ke masalah jerawat lama yang selama ni tidak pernah hilang.


Ha ajaib tak! Jom Huda tunjuk testimoni-testimoni pengguna tegar NutriWhite pasti terangkat la 😄


kulit muka mengelupas, kulit kering, kulit muka kering, kulit muka berminyak, kulit muka gatal, kulit muka nipis, white head and black head removal, white head removal malaysia, white head suction, white head spots, cara menghilangkan jerawat, cara menghilangkan bekas jerawat, cara menghilangkan parut jerawat, cara menghilangkan jeragat, cara menghilangkan whitehead, cara menghilangkan whitehead di hidung, cara menghilangkan whitehead di dahi, cara menghilangkan whitehead dengan putih telur, cara menghilangkan whitehead secara alami, cara menghilangkan blackhead di hidung, cara menghilangkan blackheads, cara cepat hilangkan parut, cara cepat hilangkan whitehead, cara mudah hilangkan whitehead, cara cepat menghilangkan whitehead, cara cepat menghilangkan white spot, petua hilangkan blackhead dan whitehead, petua hilangkan jeragat, tips hilangkan blackhead, tips menghilangkan jerawat, tips menghilangkan bekas jerawat, tips kecantikan, cara mudah cerahkan muka, tips cerahkan wajah, cara mudah cerahkan kulit, cara mudah cerahkan kulit wajah, cara mudah cerahkan wajah, cara mudah cerahkan kulit muka, kesan nutriwhite, testimoni nutriwhite,
Testimoni baru 2 minggu dah hilang white head dan black head



"So far okey tidak ada masalah. Kita suka. Kulit sudah kurang kering then white head, black head kurang atau tidak ada dah. Asyik pegang je hidung. Eh betul ke tidak ada? Mungkin ada la sikit-sikit tapi tidak sebanyak sebelum ni".


kulit muka mengelupas, kulit kering, kulit muka kering, kulit muka berminyak, kulit muka gatal, kulit muka nipis, white head and black head removal, white head removal malaysia, white head suction, white head spots, cara menghilangkan jerawat, cara menghilangkan bekas jerawat, cara menghilangkan parut jerawat, cara menghilangkan jeragat, cara menghilangkan whitehead, cara menghilangkan whitehead di hidung, cara menghilangkan whitehead di dahi, cara menghilangkan whitehead dengan putih telur, cara menghilangkan whitehead secara alami, cara menghilangkan blackhead di hidung, cara menghilangkan blackheads, cara cepat hilangkan parut, cara cepat hilangkan whitehead, cara mudah hilangkan whitehead, cara cepat menghilangkan whitehead, cara cepat menghilangkan white spot, petua hilangkan blackhead dan whitehead, petua hilangkan jeragat, tips hilangkan blackhead, tips menghilangkan jerawat, tips menghilangkan bekas jerawat, tips kecantikan, cara mudah cerahkan muka, tips cerahkan wajah, cara mudah cerahkan kulit, cara mudah cerahkan kulit wajah, cara mudah cerahkan wajah, cara mudah cerahkan kulit muka, kesan nutriwhite, testimoni nutriwhite,
Testimoni kulit halus, putih, gebu, hilang blackhead, Jimat!!



"Nutriwhite basic memang ada cuba. Memang bagus untuk kulit. Lebih-lebih lagi kalau pakai satu set memang berkesan la. Saya guna pencuci muka nutriwhite memang segar.


Lepas cuci muka, saya pakai pula soothing radiance whitening softener dan saya pakai juga ultimate protection whitening lotion. Memang terbaik hasilnya. Bukan je putih, memang halus kulit muka.


Black head pun makin kurang. Kalau cakap pasal tempoh penggunaan, memang jimat kalau pakai. Pakai sikit-sikit je tapi kesan, tip top".


kulit muka mengelupas, kulit kering, kulit muka kering, kulit muka berminyak, kulit muka gatal, kulit muka nipis, white head and black head removal, white head removal malaysia, white head suction, white head spots, cara menghilangkan jerawat, cara menghilangkan bekas jerawat, cara menghilangkan parut jerawat, cara menghilangkan jeragat, cara menghilangkan whitehead, cara menghilangkan whitehead di hidung, cara menghilangkan whitehead di dahi, cara menghilangkan whitehead dengan putih telur, cara menghilangkan whitehead secara alami, cara menghilangkan blackhead di hidung, cara menghilangkan blackheads, cara cepat hilangkan parut, cara cepat hilangkan whitehead, cara mudah hilangkan whitehead, cara cepat menghilangkan whitehead, cara cepat menghilangkan white spot, petua hilangkan blackhead dan whitehead, petua hilangkan jeragat, tips hilangkan blackhead, tips menghilangkan jerawat, tips menghilangkan bekas jerawat, tips kecantikan, cara mudah cerahkan muka, tips cerahkan wajah, cara mudah cerahkan kulit, cara mudah cerahkan kulit wajah, cara mudah cerahkan wajah, cara mudah cerahkan kulit muka, kesan nutriwhite, testimoni nutriwhite,
Testimoni jerawat lama akhirnya hilang!


"Dekat sebelah mata kita ada jerawat kecik dah lama ada tapi tidak hilang. Dia macam biji kosong. Lepas tu kita pakai krim malam terus putih esoknya. Ni dah picit. Hilang dah. Bagus..bagus.. 😆".


Alhamdulillah ramai customer puji keberkesanan produk NutriWhite Shaklee ni. Even set penjagaan muka yang lengkap pun orang sanggup cuba disebabkan keberkesanannya dalam menyelesaikan segala masalah kulit muka yang ada.


Sebenarnya nak sangat share another product yang bantu kurangkan risiko sun burn dan tona kulit yang tidak sekata. Nak share tapi takut entry ni panjang sangat. Andai ada permintaan In Shaa Allah saya kongsikan info yang lebih menarik untuk keserian wajah anda.


Even now, boleh sangat kalau nak bertanya dan dapatkan basic set NutriWhite segera sementara stok masih ada. Produk terlajak laris ni. Cepat sangat stok habis 😅


Wajah berseri kulit sihat with NutriWhite skin care. Jimat dan sangat berbaloi. Guna sedikit sahaja sudah nampak kesannya. Liang pori mengecil dan ucapjan selamat tinggal pada black head dan selamat tinggal jugak white head.


Love you all,



Huda,
Rakan Sihat Anda,
1215407
011 1532 8893


2 comments:

  1. Dah nak raya ni, memang wajib la pakai Nutriwhite dari sekarang kan huda hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi jangan kata time raya je zarith. Hari2 pun nak cantik dan segar je hihi

      Delete

Powered by Blogger.