Adakah Toksin Penyebab Mata Kuning Dan Badan Saya Jadi Lemah?

Ramai jugak antara kita ni yang tak sedar kehadiran parasit dalam badan. Tu yang kekadang badan cam lemah, lembik tak bermaya. Pastu tanpa sedar mata putih bertukar kuning.


Detoks parasit ada saya terangkan dalam entry yang lepas. Boleh klik link ni. Cuma saya nak sentuh sikit tips detoks parasit. Bila konsisten buat detoks, badan rasa ringan, berat badan pun makin stabil.


detoks parasit, set detoks eksklusif, punca toksin, penyebab toksin berlaku dalam badan, hypertension, adakah mata kuning melibatkan masalah hati, cara atasi masalah hati, hati bertoksin macam mana nak buat, kenapa mata bertukar kuning, kanser hati dan cara rawat secara semulajadi, apakah effect toksin pada badan, punca badan lemah dan tidak bertenaga, kerap perut kembung dan berangin, masalah usus, masalah sembelit, susah tidur di waktu malam, punca cepat rasa gelisah, tips sihat dan diet seimbang, cara mudah dapatkan berat badan ideal, cara mudah tambah berat badan, cara mudah kurangkan berat badan,


Tips detoks parasit


Macam nak elak parasit? First, cuci buah dan sayur sebersihnya sebelum makan. Jangan makan makanan tak bersih dan pastikan cuci tangan dengan sabun sebelum pegang makanan dan sebaik selesai gunakan tandas.


Lepas tu kurangkan makan makanan pembiak parasit. Nak tahu apa makanan tu? ❌ gula putih
❌ gandum dan sumber gluten
❌ makanan yang diproses
❌ makanan yang tidak dimasak betul
❌ makanan ringan
❌ makanan bergula


Selanjutnya boleh view gambar ni utuk dapatkan info lebih lengkap tentang tips detoks parasit ni.


masalah pemakanan tidak sihat, punca sakit usus dan hati, punca badan bertoksin, cara cuci makanan yang betul, step by step to control foods hygeine, cara elak bakteria dalam makanan, cara mudah halang makanan dari tercemar, cara elak diri dari risiko bahan pesticide, kenapa kerap kena sakit perut, punca sakit perut dan gastrik, punca keracunan makanan, penyebab masalah penghadaman, penyebab risiko berak berdarah, punca berak bedarah, cara cuci usus, cara elak usus dari tercemar dan kotor, cara mudah untuk kenalpasti usus bermasalah,


Sometime.. Ada yang share dengan saya. "Saya ni tak tahu ada masalah apa. Kerap kena pedih hulu hati. Mata putih bertukar kuning. Adakah perlu detoks hati?" Untuk kesihatan... sangat digalakkan 😄


Macam mana? Kenalah jaga pemakanan. Banyakkan makan bawang putih untuk detoks. Pastu waktu pagi tu sebelum sarapan minumlah segelas air lemon ke. Makan buah-buahan segar. Sayuran hijau especially bayam. Makan tomato dan banyakkan minum teh hijau.


Lepas tu ambik la supplement khusus untuk detox hati dan amalkan selama 30 hari. In Shaa Allah dapat bantu hati untuk berfungsi semula dengan baik dan terlajak sihat 😄



Testimoni Detoks Hati



"Underweight.. Naik 1kg selepas detox hati. First day makan sayur sama buah saje. Second day boleh tahan. Third day and next makin sempoi. 


Bila makan tak rasa bloated. Saya fokus amik vivix, bcomplex, dtx complex, vitamin c dan lecithin. Timbang belum seminggu.. Naik 1 kg padahal tak makan daging"


detoks hati, betul ke hati rosak punca toksin, kenapa hati tidak berfungsi dengan baik, cara untuk bersihkan saluran darah yang tersumbat, hati tersumbat nak buat macam mana, cara nak bagi hati sihat, makanan terbaik untuk masalah hati, hati ada darah beku, masalah pedih hulu hati, masalah hempedu hati tidak berfungsi, risiko saluran hati bocor, masalah mata kuning, masalah badan cepat letih, punca badan letih dan lemah,


Ada yang paling advance terus fokus untuk buang toksin overall. Ha ni pun sangat membantu. Nak detoks usus, nak detoks hati dan detoks badan pun boleh buat sekaligus.




Complete kan..! Dah lengkap untuk usus, hati dan body. Wowww marvelous! 😍 Kita tak tau toksin ni ada kat bahagian mana. Jadi bila detoks keseluruhan badan. Tu yang badan rasa ringan sangat.


Testimoni detoks


"4 hari detox 2kg lemak hilang! 18 April 2016 61.1kg. 22 April 2016 59kg"


effect badan ringan, what happen when our body is fully detox, rahsia badan segar selepas detoks, detoks perlu ke, kenapa badan penuh toksin, punca toksin,detoks parasit, set detoks eksklusif, punca toksin, penyebab toksin berlaku dalam badan, hypertension, adakah mata kuning melibatkan masalah hati, cara atasi masalah hati, hati bertoksin macam mana nak buat, kenapa mata bertukar kuning, kanser hati dan cara rawat secara semulajadi, apakah effect toksin pada badan, punca badan lemah dan tidak bertenaga, kerap perut kembung dan berangin, masalah usus, masalah sembelit, susah tidur di waktu malam, punca cepat rasa gelisah, tips sihat dan diet seimbang, cara mudah dapatkan berat badan ideal, cara mudah tambah berat badan, cara mudah kurangkan berat badan,


"Dari comel kepada gorgeous! Asalnya ebby berdetoks untuk kesihatan akhirnya.. Kulit makin cerah, badan makin sihat, kurang penat, berat turun. Tak payah berbedak atau make up dah"


detoks parasit, set detoks eksklusif, punca toksin, penyebab toksin berlaku dalam badan, hypertension, adakah mata kuning melibatkan masalah hati, cara atasi masalah hati, hati bertoksin macam mana nak buat, kenapa mata bertukar kuning, kanser hati dan cara rawat secara semulajadi, apakah effect toksin pada badan, punca badan lemah dan tidak bertenaga, kerap perut kembung dan berangin, masalah usus, masalah sembelit, susah tidur di waktu malam, punca cepat rasa gelisah, tips sihat dan diet seimbang, cara mudah dapatkan berat badan ideal, cara mudah tambah berat badan, cara mudah kurangkan berat badan,


"Baru 5 hari detox, abang dah tegur perut kempis. Terus capai tali tape. Mata tertumpu kat angka-angka atas tali tu. Wahhh. Teruja kejap. Ada kurang inci lah. Berbunga rasa hati.


detoks parasit, set detoks eksklusif, punca toksin, penyebab toksin berlaku dalam badan, hypertension, adakah mata kuning melibatkan masalah hati, cara atasi masalah hati, hati bertoksin macam mana nak buat, kenapa mata bertukar kuning, kanser hati dan cara rawat secara semulajadi, apakah effect toksin pada badan, punca badan lemah dan tidak bertenaga, kerap perut kembung dan berangin, masalah usus, masalah sembelit, susah tidur di waktu malam, punca cepat rasa gelisah, tips sihat dan diet seimbang, cara mudah dapatkan berat badan ideal, cara mudah tambah berat badan, cara mudah kurangkan berat badan,


detoks parasit, set detoks eksklusif, punca toksin, penyebab toksin berlaku dalam badan, hypertension, adakah mata kuning melibatkan masalah hati, cara atasi masalah hati, hati bertoksin macam mana nak buat, kenapa mata bertukar kuning, kanser hati dan cara rawat secara semulajadi, apakah effect toksin pada badan, punca badan lemah dan tidak bertenaga, kerap perut kembung dan berangin, masalah usus, masalah sembelit, susah tidur di waktu malam, punca cepat rasa gelisah, tips sihat dan diet seimbang, cara mudah dapatkan berat badan ideal, cara mudah tambah berat badan, cara mudah kurangkan berat badan,


detoks parasit, set detoks eksklusif, punca toksin, penyebab toksin berlaku dalam badan, hypertension, adakah mata kuning melibatkan masalah hati, cara atasi masalah hati, hati bertoksin macam mana nak buat, kenapa mata bertukar kuning, kanser hati dan cara rawat secara semulajadi, apakah effect toksin pada badan, punca badan lemah dan tidak bertenaga, kerap perut kembung dan berangin, masalah usus, masalah sembelit, susah tidur di waktu malam, punca cepat rasa gelisah, tips sihat dan diet seimbang, cara mudah dapatkan berat badan ideal, cara mudah tambah berat badan, cara mudah kurangkan berat badan,


Perasan tak kalau pergi mana-mana pusat kecergasan tak kiralah sama ada di gym, spa dan sebagainya. Pasti dipesan untuk jaga pemakanan dan amalkan gaya hidup sihat.


Banyakkan minum air putih untuk buang segala toksin yang ada dalam badan. Banyakkan juga makan sayur dan buahan segar. Sebabnya untuk elak saluran darah tersumbat dan elakkan peraliran darah yang tidak teratur.


Detoks satu-satunya cara semulajadi kembalikan tahap kesegaran dan keseimbangan badan untuk menyah toksin. Bila badan ringan dan dapat berat badan ideal, barulah mampu tersenyum lebar sampai ke pipi 😊


Jom kembalikan kecergasan badan dan hati. Kembalikan kejernihan mata putih dan sinaran mata yang sangat memukau. Ingat detoks... Ingat hudahud 😊

No comments:

Powered by Blogger.