Jom Detoks Usus Untuk Kempiskan Perut Buncit!

Assalamualaikum..


Alhamdulillah bertemu lagi dengan set detoks ni. Sesuai untuk sesiapa saje yang ada masalah perut buncit, usus kotor dan hati bertoksin. Kenapa kena detoks? Detoks ibarat cuci lantai rumah dengan clorox, segala daki senang tanggal dan dijirus bersih.


Actually detoks ni salah satu cara buang lemak, buang kolestrol, buang toksin yang ada dalam badan. Bila badan bebas toksin, bebas lemak berbahaya, bebas kolestrol yang ancam nyawa.. You can feel your body sooo light. Segaaaar je 🙌 dan tidak mudah letih.


cara kuruskan badan dengan cepat, cara kurus dalam sebulan, cara kurus dalam 2 minggu, masalah perut buncit, masalah perut buncit lelaki, cara kempiskan perut dalam masa seminggu, cara kempiskan perut buncit lelaki, kenapa perut buncit, kenapa perlu detox, perut buncit pada wanita, perut buncit bahagian bawah, perut buncit setelah melahirkan anak, perut buncit setelah menikah, perut buncit setelah operasi ceaser, perut buncit setelah makan, tips kempiskan perut selepas bersalin, tips kempiskan perut selepas bersalin pembedahan, tips kempiskan perut dalam seminggu, ubat kempiskan perut,
Detoks ni bantu turunkan berat badan dan kurangkan kolestrol tau!


Macam mana nak detoks?


Ha ni yang saya nak tunjukkan pakej-pakej yang ada khusus untuk detoks. You all nak detoks apa?


cara kuruskan badan dengan cepat, cara kurus dalam sebulan, cara kurus dalam 2 minggu, masalah perut buncit, masalah perut buncit lelaki, cara kempiskan perut dalam masa seminggu, cara kempiskan perut buncit lelaki, kenapa perut buncit, kenapa perlu detox, perut buncit pada wanita, perut buncit bahagian bawah, perut buncit setelah melahirkan anak, perut buncit setelah menikah, perut buncit setelah operasi ceaser, perut buncit setelah makan, tips kempiskan perut selepas bersalin, tips kempiskan perut selepas bersalin pembedahan, tips kempiskan perut dalam seminggu, ubat kempiskan perut,



Detoks parasit


First, saya explain dulu apa itu detoks parasit? Sometime kita ni susah nak tahu badan kita ni betul ke, tidak ada bakteria? Cara paling mudah nak tahu cuba perhatikan tanda-tanda ni.


Tanda-tanda jangkitan parasit


1. Radang perut
2. Kerap sakit perut
3. Kerap sembelit
4. Ruam dan gatal-gatal
5. Mudah tertekan atau terganggu emosi
6. Badan lemah cepat letih je..


So dah ada simptom ni nak buat apa? Kalau saya ni ibu menyusu, boleh ke detoks? Kalau saya ni lelaki atau wanita yang masih single, tidak hamil dan tidak dalam berpantang macam mana? Jawapannya.. masih boleh amalkan detoks.


Testimoni Detoks Parasit


"Selepas 3 kali lakukan detoks parasit sejak December 2015 hingga April 2016, weight loss, metobolisme increase, inch loss, period regular, no craving"



cara kuruskan badan dengan cepat, cara kurus dalam sebulan, cara kurus dalam 2 minggu, masalah perut buncit, masalah perut buncit lelaki, cara kempiskan perut dalam masa seminggu, cara kempiskan perut buncit lelaki, kenapa perut buncit, kenapa perlu detox, perut buncit pada wanita, perut buncit bahagian bawah, perut buncit setelah melahirkan anak, perut buncit setelah menikah, perut buncit setelah operasi ceaser, perut buncit setelah makan, tips kempiskan perut selepas bersalin, tips kempiskan perut selepas bersalin pembedahan, tips kempiskan perut dalam seminggu, ubat kempiskan perut,
Testimoni detoks parasit


"Visceral fat turun, berat turun, body fat turun dan body age semakin muda"


cara kuruskan badan dengan cepat, cara kurus dalam sebulan, cara kurus dalam 2 minggu, masalah perut buncit, masalah perut buncit lelaki, cara kempiskan perut dalam masa seminggu, cara kempiskan perut buncit lelaki, kenapa perut buncit, kenapa perlu detox, perut buncit pada wanita, perut buncit bahagian bawah, perut buncit setelah melahirkan anak, perut buncit setelah menikah, perut buncit setelah operasi ceaser, perut buncit setelah makan, tips kempiskan perut selepas bersalin, tips kempiskan perut selepas bersalin pembedahan, tips kempiskan perut dalam seminggu, ubat kempiskan perut,
Set detoks parasit


"Baru sehari dah turun 0.8kg"


cara kuruskan badan dengan cepat, cara kurus dalam sebulan, cara kurus dalam 2 minggu, masalah perut buncit, masalah perut buncit lelaki, cara kempiskan perut dalam masa seminggu, cara kempiskan perut buncit lelaki, kenapa perut buncit, kenapa perlu detox, perut buncit pada wanita, perut buncit bahagian bawah, perut buncit setelah melahirkan anak, perut buncit setelah menikah, perut buncit setelah operasi ceaser, perut buncit setelah makan, tips kempiskan perut selepas bersalin, tips kempiskan perut selepas bersalin pembedahan, tips kempiskan perut dalam seminggu, ubat kempiskan perut,
Testimoni turun berat badan selepas 7 hari buat detoks


"Berat turun 1kg, perut kempis sikit. Pengalaman detoks 7 hari Shaklee Style"


cara kuruskan badan dengan cepat, cara kurus dalam sebulan, cara kurus dalam 2 minggu, masalah perut buncit, masalah perut buncit lelaki, cara kempiskan perut dalam masa seminggu, cara kempiskan perut buncit lelaki, kenapa perut buncit, kenapa perlu detox, perut buncit pada wanita, perut buncit bahagian bawah, perut buncit setelah melahirkan anak, perut buncit setelah menikah, perut buncit setelah operasi ceaser, perut buncit setelah makan, tips kempiskan perut selepas bersalin, tips kempiskan perut selepas bersalin pembedahan, tips kempiskan perut dalam seminggu, ubat kempiskan perut,
Testimoni perut kempis dan berat turun


Detoks usus


Kadang-kadang saya sendiri amik mudah masalah perut buncit. But, after review and google serba sedikit pasal perut buncit ni.. Barulah tahu ada kena mengena dengan masalah usus sebenarnya. Oo..Mmm..Gg..😱


Usus beracun... pernah dengar tak? Patut la perut buncit rupanya usus ni tercemar sampaikan saiz perut makin kedepan dan mengelebeh.


cara kuruskan badan dengan cepat, cara kurus dalam sebulan, cara kurus dalam 2 minggu, masalah perut buncit, masalah perut buncit lelaki, cara kempiskan perut dalam masa seminggu, cara kempiskan perut buncit lelaki, kenapa perut buncit, kenapa perlu detox, perut buncit pada wanita, perut buncit bahagian bawah, perut buncit setelah melahirkan anak, perut buncit setelah menikah, perut buncit setelah operasi ceaser, perut buncit setelah makan, tips kempiskan perut selepas bersalin, tips kempiskan perut selepas bersalin pembedahan, tips kempiskan perut dalam seminggu, ubat kempiskan perut,
Cara detoks usus


Tanda-tanda usus beracun


1. High cholestrol
2. High blood pressure
3. Sakit pinggang
4. Kembung
5. Selulit
6. Perut buncit


Tips pemakanan 


Banyakkan makan buah-buahan segar, sayuran hijau, chia seed, psyllium husk, bijirin penuh dan makanan yang mengandungi kumpulan probiotik  dan prebiotik.


cara kuruskan badan dengan cepat, cara kurus dalam sebulan, cara kurus dalam 2 minggu, masalah perut buncit, masalah perut buncit lelaki, cara kempiskan perut dalam masa seminggu, cara kempiskan perut buncit lelaki, kenapa perut buncit, kenapa perlu detox, perut buncit pada wanita, perut buncit bahagian bawah, perut buncit setelah melahirkan anak, perut buncit setelah menikah, perut buncit setelah operasi ceaser, perut buncit setelah makan, tips kempiskan perut selepas bersalin, tips kempiskan perut selepas bersalin pembedahan, tips kempiskan perut dalam seminggu, ubat kempiskan perut,
Keadaan usus selepas detoks


cara kuruskan badan dengan cepat, cara kurus dalam sebulan, cara kurus dalam 2 minggu, masalah perut buncit, masalah perut buncit lelaki, cara kempiskan perut dalam masa seminggu, cara kempiskan perut buncit lelaki, kenapa perut buncit, kenapa perlu detox, perut buncit pada wanita, perut buncit bahagian bawah, perut buncit setelah melahirkan anak, perut buncit setelah menikah, perut buncit setelah operasi ceaser, perut buncit setelah makan, tips kempiskan perut selepas bersalin, tips kempiskan perut selepas bersalin pembedahan, tips kempiskan perut dalam seminggu, ubat kempiskan perut,
Set detoks usus


Even dalam pemakanan detoks ni, bila amik supplement, sangat bantu untuk pelawasan dan buang angin yang ada dalam badan. Lepas tu usus kita terasa seperti baru pulak bila ada pemakanan tambahan bantu pulihkan luka dengan cepat.


Sekarang dah dapat fungsi dan khasiat pemakanan sihat untuk perut dan usus. Next saya share pulak pasal hati, logam dan lain-lain. Semoga detoks ni dapat bantu turunkan berat badan seperti mereka 😄 Stay tune with hudakamil.com. 


Huda


No comments:

Powered by Blogger.