Perbaiki Masalah Keputihan Dan Berbau Secara Semulajadi Dengan Alfalfa

Kebanyakan orang masih ada perasaan malu nak kongsi masalah keputihan dan biarkan tanpa buat apa-apa. Sama la macam saya jugak.


Mulanya tu memang malu giler nak share dengan doktor masalah sakit puan ni. Nak mula dekat mana and nak bagitau teksture macam mana ni sume sangat-sangat memalukan. Huhu..


Tapi kena jugakla bagi komitmen. Kalau zaman masih solo tu memang tak kisah sangat tapi bila dah ada abang sado di sisi ni kena amik peranan la jugak. Tak boleh la biarkan without doing nothing.


keputihan banyak, keputihan wanita, keputihan berketul, tips hilangkan keputihan secara alami, cara merawat keputihan, cara merawat keputihan berketul, cara merawat keputihan dan kegatalan, testimoni masalah keputihan, masalah keputihan dan gatal, masalah keputihan wanita, masalah keputihan berbau, keputihan banyak keluar, keputihan banyak dan berbau, keputihan banyak selepas gugur, keputihan banyak dan gatal, keputihan banyak dan sakit perut bahagian bawah, keputihan banyak dan cair, keputihan banyak dan sakit perut, cara mengatasi keputihan berbau, cara mengatasi keputihan yang gatal, keputihan wanita yang normal, keputihan wanita malaysia, keputihan wanita berbau, keputihan berbau pada wanita, keputihan pada wanita yang berbau, keputihan wanita berbau busuk, ubat untuk hilangkan keputihan, ubat untuk hilangkan keputihan berbau, ubat mujarab hilangkan keputihan,
Malunya bila ada masalah keputihan dan berbau pulak tu huhu


Saya memang tak tau keputihan melampau boleh effect baby dalam kandungan. Uishh tak dapat bayangkan la kalau baby dalam kandungan tu betul-betul kena infection. Boleh rosak mata baby sebabkan jangkitan bakteria.


Then doktor ada provide ubat untuk hentikan keputihan ni. Tak sampai beberapa bulan. It's keep on coming. Then saya decide amik alfafa continuosly selepas bersalin. Syukur keputihan tu macam on off tapi tak terlalu banyak macam selalu. Ada perubahan.


First pap smear test. Result ok. Then quite longer jugak la saya stop amik alfafa. Surprisingly, for the second pap smear test, saya dapat panggilan ada jangkitan bakteria. Then struggling saya amik alfafa balik semula.


Bukan saya sorang je tau say this.. Ha ni antara testimoni yang turut kongsi masalah yang sama..


Testimoni 1


"Saya memang mempunyai masalah keputihan semenjak di bangku sekolah menengah lagi. Semasa hamil, keputihan saya agak teruk jugak. Berbau dan berketul-ketul. Saya dimaklumkan alfafa boleh mengurangkan keputihan."


"Alhamdulillah setelah saya mencuba set trial yang untuk sebulan tu, keputihan saya dah tak ada!"


keputihan banyak, keputihan wanita, keputihan berketul, tips hilangkan keputihan secara alami, cara merawat keputihan, cara merawat keputihan berketul, cara merawat keputihan dan kegatalan, testimoni masalah keputihan, masalah keputihan dan gatal, masalah keputihan wanita, masalah keputihan berbau, keputihan banyak keluar, keputihan banyak dan berbau, keputihan banyak selepas gugur, keputihan banyak dan gatal, keputihan banyak dan sakit perut bahagian bawah, keputihan banyak dan cair, keputihan banyak dan sakit perut, cara mengatasi keputihan berbau, cara mengatasi keputihan yang gatal, keputihan wanita yang normal, keputihan wanita malaysia, keputihan wanita berbau, keputihan berbau pada wanita, keputihan pada wanita yang berbau, keputihan wanita berbau busuk, ubat untuk hilangkan keputihan, ubat untuk hilangkan keputihan berbau, ubat mujarab hilangkan keputihan,
Testimoni keputihan berbau, berketul. Malu dengan suami


Testimoni 2


"Mula macam tak percaya bila kata alfafa ni boleh mengembalikan tisu-tisu dalam faraj kita (mengetat), hilangkan keputihan dan lain-lain"


keputihan banyak, keputihan wanita, keputihan berketul, tips hilangkan keputihan secara alami, cara merawat keputihan, cara merawat keputihan berketul, cara merawat keputihan dan kegatalan, testimoni masalah keputihan, masalah keputihan dan gatal, masalah keputihan wanita, masalah keputihan berbau, keputihan banyak keluar, keputihan banyak dan berbau, keputihan banyak selepas gugur, keputihan banyak dan gatal, keputihan banyak dan sakit perut bahagian bawah, keputihan banyak dan cair, keputihan banyak dan sakit perut, cara mengatasi keputihan berbau, cara mengatasi keputihan yang gatal, keputihan wanita yang normal, keputihan wanita malaysia, keputihan wanita berbau, keputihan berbau pada wanita, keputihan pada wanita yang berbau, keputihan wanita berbau busuk, ubat untuk hilangkan keputihan, ubat untuk hilangkan keputihan berbau, ubat mujarab hilangkan keputihan,
Testimoni suami tersenyum, isteri tersipu malu


Testimoni 3

"Alfafa mula-mula makan tujuannya untuk milk booster... susu makin banyak dan makin pekat.. Tapi syukur alhamdulillah dapat pulak kesan sampingan yang lain. Contohnya keputihan dah makin berkurang...


Dulu kulit-kulit selalu gatal-gatal melampau, ada echzema.. Sekarang dah makin kurang.. alfafa ni macam kacip fatimah, merapatkan apa yang patut...


keputihan banyak, keputihan wanita, keputihan berketul, tips hilangkan keputihan secara alami, cara merawat keputihan, cara merawat keputihan berketul, cara merawat keputihan dan kegatalan, testimoni masalah keputihan, masalah keputihan dan gatal, masalah keputihan wanita, masalah keputihan berbau, keputihan banyak keluar, keputihan banyak dan berbau, keputihan banyak selepas gugur, keputihan banyak dan gatal, keputihan banyak dan sakit perut bahagian bawah, keputihan banyak dan cair, keputihan banyak dan sakit perut, cara mengatasi keputihan berbau, cara mengatasi keputihan yang gatal, keputihan wanita yang normal, keputihan wanita malaysia, keputihan wanita berbau, keputihan berbau pada wanita, keputihan pada wanita yang berbau, keputihan wanita berbau busuk, ubat untuk hilangkan keputihan, ubat untuk hilangkan keputihan berbau, ubat mujarab hilangkan keputihan,
Testimoni susu banyak dan pekat. Suami puji seperti anak dara


Jangan Ambil Ringan!


Jangan ambil ringan tau pasal masalah keputihan ni. Bahaya pada baby dalam kandungan kalau dibiarkan tanpa rawatan. Baby boleh terkena jangkitan bakteria yang agak kronik. Lagi satu hubungan suami isteri pun boleh beri kesan jugak. 


Sebenarnya lagi bagus sejak muda dah sedar ada masalah. Ambil tindakan segera dan berikhtiar. Keputihan ni memang la normal dan tak berapa serius tapi hubungan suami isteri boleh jadi renggang dan timbul perasaan tak selesa. 


Kalau dibiarkan boleh jadi lebih teruk sehingga tak selesa dengan baunya. Hilangkan keputihan dan kembalikan keyakinan diri dengan set lengkap hilangkan keputihan. 


Digalakkan tambah vitamin c dan garlic complex untuk menyingkirkan bakteria jahat dari dalam badan. Andai kurang pasti apa masalah sebenar yang sis akami, boleh hubungi rakan sihat, Huda. In Shaa Allah saya berikan vitamin yang sesuai untuk masalah kesihatan yang ada.


Yakin, selamat dan jimat bersama supplement shaklee. Dijamin berkualiti dan diiktiraf badan kesihatan luar dan dalam negara. Pape pun supplement bukan ubat hanya makanan tambahan nutrisi sihat sahaja. Disarankan untuk buat pemeriksaan pakar terlebih dahulu.


Huhungi:
Huda
1215407
018 207 6769
Ig: @hudahud84
https://m.facebook.com/dbestummi
www.hudakamil.com

No comments:

Powered by Blogger.