Kulit Kering Sampai Terkopek Tapi Semakin Sihat, Miracle Sangat!

Miracle sangat! Dulunya kulit kering sampai boleh terkopek lagi. Akhirnya semakin sihat dan semakin baik. Jarang la nak dengar penyakit kena tanggung seumur hidup ni boleh dipulihkan. Tu yang nak tahu sangat camne caranya, ye tak?


For info, antibodi makan sel badan sendiri ni la yang dipanggil auto imun. Ok jom baca testimoni ni..


miracle, punca kulit kering, cara mengatasi kulit kering, peduli sihat, jus kocok, juice, merah, air merah, anggur, grapes, glow glowing, nutrien semulajadi bantu pesakit auto imune, makanan bantu kawal radang, vivix bantu pesakit ulcerative colitis, bantu kawal hb darah, kesan pengambilan vivix, vitamin bantu sihatkan badan, supplement sesuai untuk semua orang, testimoni vivix, produk shaklee, produk bebas kimia berbahaya, free from dangerous chemicals, good for health, healthy skin, healthy life,
Testimoni Vivix.
Sekelip mata sahaja terlepas daripada menanggung kos perubatan RM 4000.00


Testimoni Pesakit Auto-Imune



"Saya penghidap ulcerative colitis yang merupakan salah satu penyakit auto-imune. Kalau ikut doktor, sakit yang tak akan baik sampai bila-bila. Itu kata doktor kan. Saya di sahkan ada masalah ni sejak 2011."


"Makan ubat doktor selama setahun termasuklah steroid dan bagai-bagai yang lain. Di samping ubat-ubat tu saya start amik vivix sebab saya berpegang vivix ada anti radang."


"Penyakit saya akan menyebabkan kulit saya kering sampai rasa boleh siat. Sakit di bahagian sendi. Sembelit dan kadang kala cirit. Cirit tu kira radang sangat aktif dan akan menyebabkan bleeding dan satu lagi hb memang sentiasa low." 


"Alhamdulillah sejak amik vivix selama 2 tahun, saya rasa lebih sihat. Ubat doktor saya dah stop terus. Sekarang saya amik vivix consistantly termasuk omega guard dan vitalea. Graf kesihatan makin baik." 


"Hb pun dah berada paras normal. Cuma baru ni saya gatal tak bertempat gi stop vivix sebulan.. hehehe.. radang tu say hi..hi.. semula.. hehehe.. tapi bila dah on vivix semula.. Alhamdulillah."


"Saya usahalah apa yang terbaik.. memang perlu bersama vivix untuk satu jangka masa yang panjang tapi itu lebih baik dari saya masuk ward dan habiskan duit RM 14000 sekelip mata.."


Shaklee Effect



Mesti uol tertanya vivix ni apa lah kejadahnya. Ringkasnya, supplement serba lengkap yang boleh baiki sampai ke tahap sel dna. Ha... hebat tak! So far belum ada lagi la supplement spesis macam ni. Siap boleh ganti sel baru lagi.


Kita ni kena cuba berikhtiar untuk dapatkan yang terbaik. Supplement ni bukan la ubat yang boleh mengubati penyakit. So disarankan sangat sebelum guna vivix ni, dapatkan la rawatan pakar. Buat diagnos untuk tengok masalah kesihatan macam mana. 


Lepas tu baru la boleh ditambah dengan supplement shaklee yang pelbagai ni. Vivix, omega ni sume yang bersesusian dengan masalah yang ada. 


Sekali lagi diingatkan, saya hanya jual vitamin bukan ubat. Vitamin ni gunanya untuk tambah nutrisi yang tak cukup dalam badan. Kalau yakin zat yang kita duk makan tu dah cukup tak payah la amik vitamin. 


Vitamin ni khusus untuk orang yang nak sihat dan jaga kesihatan serta elak dari timbul pelbagai penyakit. Walau apa pun jangan duk risau.. Jangan duk rungsing.. Saya kan ada. Apa guna saya post kalau saya tak boleh bantu. Saya suka bagi info sihat dan tengok uol sihat 😄


Huda
1215407
Ig: @hudahud84
Fb: https://m.facebook.com/dbestummi

No comments:

Powered by Blogger.