Abang Sado Hidup Ceria Tanpa Alahan Dan Muka Bertambah Handsome

2/13/2017
Alhamdulillah makin ceria hidup bila bebas jugak akhirnya dari alahan yang teruk. Abang sado pulak makin bertambah handsome...piiwiiittt..!


Sebelum ni tak pernah alah atau pantang makan seafood, tup tup mula naik muka berkerutu dan berair. Habis merebak ke satu badan.


kelebihan vivix shaklee, kebaikan vivix shaklee, harga vivix shaklee, khasiat vivix shaklee, cara melicinkan kulit muka dengan cepat, cendol abang kacak, cerpen suamiku doktor kacak, ketupat palas mr handsome, jejaka tampan, glowing speed skincare, collagen masker glow glowing, petua kulit cantik, alahan kulit, produk untuk kulit sensitif, alah seafood, kulit menggerutu, muka berparut, cara mudah hilangkan parut, produk bantu selesaikan masalah alahan, buntu tak boleh makan shell out, sensitif dengan kekerang, fobia makan udang, kulit jadi rosak, kulit berbintik-bintik, kulit jadi merah lepas makan seafood, produk bantu hilangkan masalah kulit sensitif, vivix shaklee, supplement shaklee, cara hilangkan masalah kulit sensitif secara semulajadi, makanan tambahan bantu bina sel baru, nutrien bantu mengawal gula dalam darah, nutrien terbaik untuk pesakit kencing manis, pengedar vivix kawasan subang jaya,
Kenapa mesti beli vivix?


Testimoni Abang Sado Kembali Handsome



"Ok tq... Vivix tu bagus sangat.. Abang akak alergik makan udang dan sotong baru-baru ni.. Sebelum ni tak la pulak alergik.. Sok badan dia ada keluar macam bintik-bintik gatal.. bila digosok jadi luka.. And luka tu bila kering sekejap akan jadi berair semula.. Agak lama jadi macam tu sampai ada yang keluar di bahagian muka tu dah jadi parut.. Hilang encem dia.. hehehe.."


"2 minggu ni makan vivix tu.. Alhamdulillah.. Kering dan pulih sepenuhnya.. Ujian paras gula dari 10.5 turun ke 7.8 and terbaru ni 6.3.. Tu yang cadang nak suruh abang teruskan je makan vivix tu.. Nak recommend kat kak dan abang-abang ipar. Semua memang ada kencing manis."


Tindak Balas Vivix Dalam Badan Manusia



Mak-mak dara ni sume mesti nak tahu macam mana la jus anggur ajaib ni bertindak balas, betul tak? Bak kata orang ala-ala revolusi gitu. Bahasa mudahnya supplement ni ada sentuhan magis atau magic wand.


1. Memperlahankan sel 
Maksudnya sel sedia ada ni tidak la cepat mati. Jadi slow atau lembap sangat hasilkan sel baru.


2. Beri tenaga kepada sel
Maksudnya sel ni tadi bertambah aktif, bertindak secara agresif untuk menghasilkan sel yang baru dan segar.


3. Memperbaiki sel
Maksudnya sel yang dah mati ni tadi. Cepat proses semula sel baru. Bukan takat tu je. Sel yang dah rosak tu tadi dibaiki dan boleh jadi aktif balik semula.


4. Tingkatkan prestasi sel
Maksudnya dah ada tambah baik sel baru ni, makin tegang la kulit badan. Dah la tegang gebu lagi. Tak cukup dengan gebu tu yang bertambah handsome dan cantik kulit wowwweee..


Teruja dengan perkongsian ni? Nak cantik hilang parut seperti mereka? Nak turun paras gula seperti mereka? Jangan segan silu hubungi saya untuk dapatkan Vivix rasai dan alami perubahan seperti mereka dengan khidmat consultancy percuma @ FOC 😊


Huda
1215407
https://m.facebook.com/dbestummi
Ig: @hudahud84

No comments:

Powered by Blogger.