Hilang Stress Berkursus Di Hotel Bangi-Putrajaya Ni!

8/15/2016



Assalamua'laikum,

Hmm lama tak update blog ni. Saya baru je attend kursus Leadership kat hotel bangi-putrajaya. Pergi kursus 2 hari 1 malam.

Banyak jugak kemudahan yang hotel ni sediakan antaranya:
1. Pusat gym
2. Pedicure and manicure
3. Kiosk mini
4. Cafeteria
5. Japanese cuisine
6. Dart and pool table area
7. Swimming pool

Sambil berkursus boleh la bersantai cuci mata lihat keindahan taman kat hotel ni.

Wooow price! 2 days and 1 night plus 6 meals starting from heavy breakfast until dinner, the hotel charged us RM 450 including the seminar room.. berbaloikannn.. 😄

Klau bab bilik tu pun menarik dibahagikan floor antara non-smoking area and smoking area. So boleh la pilih nak duduk di tingkat yang sesuai dengan kesihatan kita.

Kalau bab bilik tu dia charge RM 400/night untuk delux room. So kalau sekali-sekala nak berkursus di luar sambil tenangkan fikiran, Hotel Bangi satu pilihan yang boleh dipertimbangkan. Makanan pun sedap hehe.. Enjooyyyy 😁

~Happy Sharing by Nurulhuda Mohamad Kamil~



Posted via Blogaway


No comments:

Powered by Blogger.