Kulit Wajah Lembap, Licin dan Berseri dengan Collagen Powder

10/26/2015
Assalamualaikum,


Idaman tiap wanita nak tahu cara agar tampak anggun, kulit wajah lembap, licin dan berseri. Kalau boleh tak nak kulit berkedut di usia muda, ada garis halus di dahi lagi. Boleh ke macam tu?? Perfect nyerrr..!! dah kata makin bertambah usia, makin jelas kesan penuaan kulit wajah.


Ok, kata setiap penyakit ada penawar, takkan takde produk yang leh bantu anjalkan kulit muka, kurangkan garis halus di bawah mata, lembapkan kulit wajah dan elak kulit tak bermaya sepanjang hari?


collagen powder, collagen plus, collagen terbaik, collagen drink, collagen shaklee, collagen untuk lelaki, collagen awet muda, collagen advance white, kolagen terbaik, kolagen shaklee, kolagen untuk lelaki, kolagen asli, kolagen yang paling berkesan, kolagen ikan, kolagen marin, kolagen untuk kulit, kolagen apa yang bagus, kolagen awet muda, kolagen apa yang terbaik, kolagen activ, kolagen cerahkan kulit, kolagen c vitamin, kolagen vitamin c,
Awet muda beauty & health tak perlu nak berahsia soal umur lagi


Suka saya nak share satu lagi produk shaklee, tadaa.. Collagen Powder! Collagen ni bertindak same macam cleaner, toner, moisturizer, anti-aging cream yang kita duk guna hari-hari. Bezanya collagen ni hanya perlu diminum je.. mudah dan saangat laazaaat..


Bukan tu je.. ada 400mg collagen RSS diekstrak dari sisik ikan merah bermutu tinggi. Sekaligus tingkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.


collagen powder, collagen plus, collagen terbaik, collagen drink, collagen shaklee, collagen untuk lelaki, collagen awet muda, collagen advance white, kolagen terbaik, kolagen shaklee, kolagen untuk lelaki, kolagen asli, kolagen yang paling berkesan, kolagen ikan, kolagen marin, kolagen untuk kulit, kolagen apa yang bagus, kolagen awet muda, kolagen apa yang terbaik, kolagen activ, kolagen cerahkan kulit, kolagen c vitamin, kolagen vitamin c,
Shaklee Collagen Powder lebih daripada kolagen sahaja


Collagen Powder ni jugak ditambah dengan 7 bahan aktif tuk beri impak yang lebih optimum. Hmm.. unikkan! Setiap bahan main peranan penting nak kulit lebih anjal, cantik dan sihat.


Fungsi Ramuan Collagen Powder:



1. Sisik Ikan Merah




  • Sumber premium collagen 
  • Kurang pencemaran 
  • Kadar serap tinggi berbanding dengan collagen haiwan



2. Ekstrak Biji Camellia Japonica




  • Moisturizer hebat ada asid oleik, 1 emolion 
  • Antioksidan semulajadi, kurang radikal bebas



3. Ekstrak Pfaffia




  • Ginseng Brazil 
  • Bantu formasi collagen 
  • Ada banyak amaun air 
  • Hidrat tisu tubuh 
  • Kulit lembut, lembap dan licin



4. Elastin Collagen Ikan  




  • Kulit fleksibel 
  • Kulit beri reaksi lantun bila ditarik 
  • Kulit tegang, anjal dan elastik



5. Vitamin C dan B




  • Vitamin C - Galak collagen terhasil, cegah kulit rosak 
  • Vitamin B - Bebas tenaga yang perlu, hasilkan collagen dalam sel



6. Ekstrak Kekerang



  • Bekal pelincir pada sendi 
  • Hidrat mata, mata tak selesa jadi lega



7. Lactobacillus Acidophilus




  • Imbangi mikroflora usus 
  • Bina semula sistem usus sihat 
  • Tingkat serapan collagen



Manfaat Utama Collagen Powder:



1. Kekal elastisiti semulajadi




  • Perlahankan kehadiran kedutan



2. Tampak lebih muda




  • Collagen kuatkan rambut, rangsang tumbuh semula 
  • Kuku lebih kuat, hilang bintik putih, pangkal kuku warna sihat 
  • Kurang kulit kering, tambah baik elastisiti, kulit cepat sembuh, parut hilang 
  • Hilangkan tanda penuaan



3. Rasa lebih muda




  • Collagen kuatkan tulang, kurang rapuh 
  • Kurangkan sakit dan geseran di sendi 
  • Kekalkan keanjalan otot mata, baik untuk kornea mata 
  • Sokong sel glya bekal nutrisi ke otak, kurang risiko anzema



Terbukti secara klinikial, Collagen Powder pulihkan:

  • 69% Kelembapan 
  • 75% Kelicinan 
  • 80% Kedutan  
  • 90% Keserian 
  • 71% Tingkat penampilan kulit selepas 8 minggu, guna berterusan



Shaklee Collagen Powder:


  • 100% asli, semulajadi, selamat 
  • Tiada perangsang 
  • Tiada gula 
  • Tiada pengawet dan pewarna 
  • Senang larut air 
  • Mudah diambil dan dibawa ke mana sahaja



Cara Gunakannya:



  • 1 kali sehari, waktu pagi sebelum sarapan 
  • Kacau dan minum dengan jus kegemaran/ Shaklee Protein/ Meal Shake



Mudah, cepat, senang dan lazat. Hasil pun Amaaziiing! Give yourself a try, you will liiike it! Boleh dapatkan Collagen Powder dari saya dengan konsultasi terbaik.☺



Sila hubungi Nurulhuda (ID:1215407) melalui: 
Whatsapp ke no 018 207 6769
www.wasap.my/+60182076769
Email: hudahud84@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/nurulhuda.kamil
Website: www.hudakamil.com

2 comments:

  1. wow... mantop. collagen powder terbaik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah sangat terbaik sumber kolagen dari sisik ikan merah

      Delete

Powered by Blogger.